شناسه خبر: 93002
منتشر شده در مورخ: ۹۸/۰۷/۲۷
ساعت: ۱۰:۳۹
سنت پخت آش نذری در مهریز
بیش از 10تن آش ندری در سنتی 70ساله در مهریز پخت و بین مردم توزیع می شود.
به گزارش یزدی نیوزآش نذری روز قبل از اربعین حسینی، در محله سرحوض مهریز هرساله طبخ و بین مردم توزیع می شود.
حدود ۲۰۰کیلو گرم گوشت بره ، حدود ۳۰۰کیلو گرم گندم ، ۷۰کیلو گرم عدس ، ۸۰کیلو گرم ماش و ۵۰کیلو گرم نخود در این آش استفاده می شود و هزینه ۴۰ میلیون تومانی آن در آئین پرسه زنی محرم جمع آوری می شود.
در طبخ این آش،بیش از ۱۰۰نفر، شامل سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات مشارکت دارند.
پخت آش گندم در محله سرحوض مهریز قدمتی بیش از ۷۰سال دارد.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
بخش نظردهی بسته شده است..