شناسه خبر: 92908
منتشر شده در مورخ: ۹۸/۰۷/۲۱
ساعت: ۰۹:۰۱
اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ
طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با هدف تضمین سلامت فرآوردههای خام دامی و پاسداری از سلامت عمومی مردم در کشتارگاههای طیور استان یزد اجرا میشود.
به گزارش یزدی نیوزمدیر کل دامپزشکی استان یزد از اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان یزد خبرداد و افزود:در قالب این طرح کشتارگاههای استان به سه برند A، B و A پلاس تقسیم بندی خواهند شد
علی اکبر حدادزاده افزود: در این طرح مرغهای درشت در محدوده وزنی ۱۳۰۰ گرم تا ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم به واحد بسته بندی هدایت میشوند.
حداد زاده ادامه داد: از ابتدای آبان ماه جاری فعالیت کشتارگاههای A به صورت اتوماتیک خواهد شد.
وی بیان داشت: هر سه برند مرغ A، B و A پلاس قابل مصرف و بهداشتی هستند.
در استان یزد ۴۰ واحد مرغداری مرغ تخم گذار تجاری ، ۹۶۰ واحدتولیدی، مرغ گوشتی وجود دارد و سالیانه ۶۴۳۹۸ تن گوشت انواع طیور در استان یزد تولید میشود.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
بخش نظردهی بسته شده است..