سرپرست آتش نشانی یزد تأکید کرد:

لزوم برگزاری دوره‌های بلند مدت تخصصی برای آتش نشانان

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد ضمن تشریح فعالیت‌های این سازمان بر لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی بلند مدت تخصصی برای آتش نشانان تاکید کرد.

به گزارش یزدی نیوز،«سیدمحمد میرجلیلی» با بیان این که هر ساله هفتم مهرماه به عنوان روز آتش نشانی و ایمنی نامگذاری شده است، اظهار کرد:‌ حماسه آفرینی آتش نشانان در هشت سال دفاع مقدس، ترویج امور ایمنی به بهترین نحو و ایجاد زمینه لازم برای آموزش همگانی، سه هدف نامگذاری این روز به نام آتش نشان است.

 
وی با بیان این که حفاظت از جان و مال مردم موضوع اصلی اهداف این نامگذاری چه در حوزه عام و چه در حوزه داخلی آتش نشانی است، افزود: برای این که ما ماموریت‌هایمان را به نحو احسن انجام دهیم، نیروهایی که در شغل آتش‌نشانی مشغول می‌شوند باید شرایط خاصی داشته باشند.
 
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، آمادگی جسمانی و روحیه بالا را یکی از این شرایط دانست و گفت: به دلیل نوع حوادثی که آتش‌نشانان در آن حضور دارند نیاز به آمادگی بدنی بالایی دارد تا اگر اتفاقی برای خود آنها افتاد هم بتوانند جان دیگران را نجات دهند و هم خود از خطر خارج شوند.
 
میرجلیلی تصریح کرد: دوره‌های آموزشی بلند مدت تخصصی یکی دیگر از پیش نیازهایی است که برای فعالیت آتش نشانان وجود دارد و با توجه به افزایش خطرات و حوادث در سال‌های اخیر، این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: اکثریت کسانی که در سازمان آتش‌نشانی فعالیت می‌کنند باید مهارت کافی برای آموزش دادن به شهروندان نیز در حوزه‌های مرتبط با این سازمان داشته باشند.
 
سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد تغییر در سبک زندگی و معماری شهری مردم را دلیل ایجاد و فعالیت آتش‌نشانی دانست و بیان کرد: در حدود ۶۰ تا ۷۰ سال گذشته ما اصلاً در شهر یزد ایستگاه آتش‌نشانی نداشتیم و پس از آن نیاز به احداث احساس شد.
 
وی با بیان این که در حال حاضر ۱۲ ایستگاه دایر در سطح شهر یزد داریم و دو ایستگاه آتش‌نشانی هم در حال احداث است، عنوان کرد: روز به روز هم تعداد آتش‌سوزی‌هایی که در سطح شهر رخ می‌دهد افزایش پیدا می‌کند.
 
میرجلیلی در ارتباط با دلیل افزایش آتش‌سوزی در یزد گفت: اکنون با یک بررسی ساده مشاهده می‌کنیم که کشورهای پیشرفته با وجودی که جمعیت شهرهایشان از ما بیشتر است، ولی آتش سوزی آنها شاید یک چهارم ما هم نباشد.
 
سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد با بیان این که دلیل این موضوع این است که زندگی ما تقلیدی است، تصریح کرد: در گذشته همه ما فضایی در منزل به نام مطبخ داشتیم که در آن غذا پخت و پز می‌شد و این فضا جدای از سایر بخش‌های منزل بود اما الان در آشپزخانه اجاق گاز و همه وسایل برقی استفاده می‌شود و فرش هم تا کنار اجاق گاز کشیده شده است.
 
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در کنار این موضوع کابینت‌های چوبی هم به کنار اجاق گاز کشیده شده و اگر خدای ناکرده اتفاقی بیفتد، سریعاً آتش به کابینت، فرش و پرده کشیده می‌شود و تمام خانه به سرعت در آتش می‌سوزد.
 
 
منبع:ایسنا یزد

بخش نظردهی بسته شده است..