برگزاری دوره آموزشی ارتقاء سلامت نان در یزد

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز شهرستان یزد: در این دوره آموزشی750 نانوا در 5 گروه شرکت کردند .

به گزارش یزدی نیوزخرداد مهر افزود  : طرح آموزشی ارتقائ سلامت نان ویژه نانوایان  با هدف  آشنایی با کیفیت نان (بررسی میزان سبوس )و کنترل نمک آن اجرا شد.

وی گفت  :  با آموزش نانوایان می توانیم شاهدبهبود کیفیت نان وبه تبع آن افزایش سطح سلامتی در جامعه باشیم.
 
در استان یزد ۱۴۰۰ نانوایی فعالیت دارند.
 
با توجه به گزارش های ارائه شده مقدار نمک در نان های مصرفی در استان  یزد از حد مجاز بالاتر بوده و در استان یزد برای متعادل شدن این امر فعالیت هایی مانند آموزش نانوایان ،تدوین وتشکیل کارگروه هایی برای کنترل نمک نان در دست اقدام است.
 
منبع: خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..