شناسه خبر: 71155
منتشر شده در مورخ: ۹۸/۰۲/۰۵
ساعت: ۰۹:۰۱
مدیر عامل برق منطقهای یزد خبر داد؛
مصرف ۷۵ درصد برق استان در بخش صنعت/رشد ۲۵ درصدی مصرف انرژی صنایع یزد
مدیر عامل شرکت برق منطقهای یزد از رشد 25 درصدی مصرف انرژی صنایع بزرگ استان یزد در سال 97 نسبت به سال قبل از آن خبر داد.
به گزارش یزدی نیوز«محمدحسن صباغزادگان» در جمع نمایندگان صنایع استان ضمن بیان این که استان یزد دارای یکی از پایدارترین شبکههای برق کشور است، عنوان کرد: هماکنون بیش از ۷۵ درصد برق مصرفی استان در بخش صنعت مصرف میشود که از این میزان ۴۷ درصد سهم صنایع بزرگ است.
وی یزد را طبق اعلام وزارت نیرو جزو استانهایی با کمترین میزان خاموشی در کشور دانست و گفت: عبور از پیکبار تابستان ۹۷ بدون خاموشی با تعامل و همکاری صاحبان صنایع، مشترکان و همکاران ما در صنعت برق استان به دست آمده است.
صباغزادگان خاطرنشان کرد: همچنین در استان دو هزار و ۶۷۹ مگاوات قدرت نصبشدهی نیروگاهی وجود دارد که توان اسمی نیروگاههای تولید پراکنده بهرهبرداری شده ۱۱۸ مگاوات و نیروگاههای خورشیدی در حال بهرهبرداری ۵۸.۵ مگاوات است و پیشبینی میشود که پیکبار تابستان امسال به ۱۶۸۴ مگاوات خواهد رسید.
وی اضافه کرد: این در حالی است که سال گذشته ۲۴ تفاهمنامه کاهش بار با صنایع استان مبادله شده و همکاری مولد چادرملو حدود ۴۶۸۰ مگاوات ساعت در دو ماه تیر و مرداد بوده است.
این مقام مسئول در صنعت برق استان حداکثر بار کاهشیافته در ایام پیک شبکه سراسری در تابستان ۹۷ در استان یزد را بیش از ۳۰۰ مگاوات دانست و گفت: مجموع انرژی صرفهجویی شده با اجرای برنامههای مدیریت بار بیش از ۳۷ میلیون کیلووات ساعت و معادل ۰.۸۳ درصد کل مصرف انرژی صنایع بزرگ است و تعداد مشترکان شرکت برق منطقهای یزد بیش از ۲۶ مشترک با مصرف بالای هفت مگاوات است.
گفتنی است؛ سهمیه کاهش بار استان برای پیکبار ۹۸ براساس دستورالعمل ابلاغی توانیر ۴۰۰ مگاوات است که از این میزان ۲۵۰ مگاوات سهم برق منطقهای یزد و ۱۵۰ مگاوات سهم توزیع نیروی برق استان است.
«سید مسعود عظیمی» سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری حدود ۸۸ درصد میزان مصرف انرژی استان را در حوزه کارآفرینی و تولید دانست و اظهار کرد: برای مدیریت انرژی در وزارت نیرو برای مصارف بالای هفت مگاوات به شرکتهای برق منطقهای و زیر هفت مگاوات به شرکتهای توزیع نیروی برق واگذارشده است.
وی سهم تولید انرژی در حوزه تولید پراکنده و انرژی خورشیدی در استان یزد را میزان خوبی برشمرد و افزود: به میزان ۳۶۵ مگاوات متقاضیان نیروگاه خورشیدی که قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله دارند در استان یزد وجود دارد و میزان نیروگاههای نصب شده استان در ۱۰ سال گذشته از ۶۰۰ مگاوات به ۲۶۷۹ مگاوات رسیده که جای قدردانی از پیشبینی و همت مدیران و کارشناسان صنعت برق استان دارد.
«فاطمه زارع» رییس گروه مدیریت مصرف برق منطقهای یزد به ارائه گزارشی از عملکرد صنایع در پیکبار تابستان ۹۷ پرداخت و افزود: در سال گذشته حداکثر نیاز مصرف استان ۱۵۳۸ مگاوات بوده است که نسبت به سال ۹۶ رشد ۹ درصدی داشته است.
وی ۹ برنامه را برای پاسخگویی به بار مصرفی سال ۹۸ تشریح کرد و افزود: طرحهای ذخیره عملیاتی صنایع و کاهش بار برنامهریزیشده در ساعات اوج بار، از مهمترین طرحها است که از حدود نیمه خرداد آغاز و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.
در پایان از شرکتهای مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو، شرکت آهن و فولاد ارفع، شرکت فولاد آلیاژی، شرکت نورد فولاد یزد، شرکت فولادسازی چادرملو، شرکت گندلهسازی اردکان، شرکت ذوب و روی بافق، شرکت سیمان تجارت مهریز، شرکت فولاد تارا شمش، شرکت شیشه شناور اردکان، شرکت ذوب و نورد زرفام، شرکت ذوب و نورد زرفام، شرکت سنگآهن مرکزی بافق، مجتمع فولاد بافق، شرکت آهن و فولاد سرمد، گروه صنعتی پارس بوتیل و شرکت فولاد تابان بهعنوان صنایع همکار در پیکبار تابستان ۹۷ قدردانی شد.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..