شناسه خبر: 71022
منتشر شده در مورخ: ۹۸/۰۱/۲۹
ساعت: ۰۶:۳۶
با حضور جمعی از ادبای یزد؛
آیین نکوداشت «علی سلطانی گردفرامرزی» در یزد آغاز شد
آیین نکوداشت ادیب فرزانه، دکتر علی سلطانی گردفرامرزی با حضور جمعی از ادبا، شعرا و فرهیختگان در دانشگاه یزد آغاز شد.
به گزارش یزدی نیوز قاسم برید لقمانی، معاون آموزشی دانشگاه یزد، در آئین نکوداشت ادیب فرزانه، دکتر علی سلطانی گردفرامرزی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم در دانشگاه یزد اظهار داشت: اگر به فلسفه و تعریف نسلهای مختلف دانشگاهها توجه کنیم، میبینیم که نسل چهارم توسعه محلی و منطقهای و اهتمام به ارتقا محیط پیرامون را مدنظر دارد.
وی افزود: به همت و تلاش مادی و معنوی دکتر سلطانی در سال ۸۷ بنیاد فرهنگی شاهدیه تهیه شده و در واقع این بنیاد فلسفه زیبایی دارد و آن این است که دانش آموزی به لحاظ مشکلات اقتصادی از تحصیل بازنماند و بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان را بورسیه کردهاند که این همتی والا و اقدامی ارزنده است.
برید لقمانی از بنیاد فرهنگی شاهدیه، شورا و شهرداری شاهدیه، دانشگاه یزد، پردیس علوم انسانی، استانداری یزد، انجمن مفاخر استان، آموزش و پرورش استان یزد برای برپایی این همایش قدردانی کرد.
معاون دانشگاه یزد با اشاره به زندگینامه دکتر علی سلطانی گردفرامرزی عنوان کرد: پیوسته آموختن و پیوسته آموزش دادن از ویژگیهای این ادیب شهیر است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از پژوهشگران تک بعدی عمل میکنند، افزو: ایشان قرآن پژوهشی را در کنار شاهنامه و فلسفه و عرفان دنبال کردهاند و ابعاد مختلفی از علوم را دنبال کردهاند.
یکی از نکاتی که اهمیت دارد و جامعه ما از آن مغفول شده است، توجه به رسالتهای اجتماعی است که هر فرد باید داشته باشد و دکتر علی سلطانی آموزش به زندانیان در خاش، تأسیس بنیاد فرهنگی شاهدیه و … از رسالتهای اجتماعی ایشان است.
در این مراسم همچنین پیام وزیر آموزش و پرورش توسط عباسعلی دانافر، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد قرائت شد.
به گزارش مهر، سلطانی گردفرامرزی متولد ۱۳۱۸ در یزد است و آثار متعددی از جمله تصحیح رباب نامه سلطان ولد، تصحیح فرس نامه، راز سوگندهای قرآن و جلوههایی از اعجاز قرآن (دو کتاب در زمینه قرآن پژوهی)، از کلمه تا کلام (دستور زبان فارسی) و سیمرغ در فضای فرهنگ ایران (اسطوره شناسی ایرانی) از او منتشر شده است.
رمزهایی از اساطیر ایران (شاهنامه پژوهی، اسطوره شناسی ایرانی)، نگارش و دستور زبان فارسی (کتاب درسی آموزش و پرورش)، عشق، عرفان، مستی و طنز حافظ (مشترک با ذبیح الله عزت یزدی)، دُر دری (کتاب فارسی عمومی انتشارات سمت) و کتابهای متعدد کمک آموزشی، کنکور و مقالات گوناگونی در حوزه دستور، نگارش و نقد و بررسی کتابهای درسی آموزش و پرورش از دیگر آثار این ادیب و پژوهشگر معاصر است
منبع:خبرگزاری مهر
بخش نظردهی بسته شده است..