شناخت کافی از محیط پیرامون زیربنای مدیریت بحران/ تقویت مهارت و تجهیزات ارائه خدمات را تسهیل می کند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد شناخت کافی از محیط پیرامون را زیربنای مدیریت بحران دانست و گفت:تقویت مهارت،اطلاعات و تجهیزات ارائه خدمات را در زمان حوادث ناگهانی و بحران تسهیل می کند.

به گزارش یزدی نیوزمعاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در آیین اختتامیه دومین دوره آموزشی مدیریت بحران(مبشر) ویژه مدیران شهرستان های استان با موضوع سیل و زلزله گفت: دانش و تجربه از ضرورت های فعالیت در عصر حاضر است و ما امروز به مدیران و همکارانی نیاز داریم که  اطلاعات و مهارت کافی برای مدیریت استان به ویژه در زمان بحران را داشته باشند.

«محسن صادقیان» با قدردانی از برگزار کنندگان این دوره آموزشی بیان کرد: مدیران میدانی و عملیاتی می توانند در برنامه های پیش رو و اتفاقات احتمالی  با کیفیت مناسب تصمیم سازی و خدمات ارائه نمایند و لازم است  در کنار آموزش بروزرسانی اطلاعات و بازآموزی مهارت ها نیز مورد توجه قرار گیرد زیرا این امر می تواند در زمان بحران بسیار موثر واقع شود.
صادقیان افزود: در کنار ارتقا توان مدیریتی و مهارتی نیازمند امکانات ، تجهیزات و نیروی انسانی مناسب نیز هستیم که در زمان بحران بتوانیم خدمات را به موقع و در شکلی رضایت بخش ارائه کنیم زیرا  موقعیت جغرافیایی و ارتباطی یزد ایجاب می کند به ویژه در مدیریت ترافیکی و رویارویی با موضوع ریزگردها آمادگی موثر وجود داشته باشد. 
وی خاطرنشان کرد:با توجه به شرایط شهرها و روستاهای استان ، خشتی بودن بافت تاریخی و قدیمی و وجود بخشی از بافت فرسوده و ناکارآمد در مواقع بحران با چالش های متعددی روبه رو می شویم که  شناخت کافی و تهیه بانک اطلاعاتی از فضای پیرامون و تجهیزات دستگاه های مختلف  می تواند در ایجاد هم افزایی برای مدیریت این موضوعات اثرات مثبتی به همراه داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد اظهار داشت:بانک اطلاعاتی در خصوص مسیرهای ارتباطی و راه ها،محلات شهری و روستایی  بر بستر فناوری اطلاعات با محوریت سازمان فاوای شهرداری در دستور کار قرار گیرد زیرا امروز شهر یزد ۷۰۰ هکتار بافت تاریخی و نزدیک ۳هزار هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد دارد و اگر اتفاقی رخ دهد میزان اطلاعات از مناطق مختلف،معابر ،دسترسی ها،موضوعات  جمعیتی و سکونتی در خدمات رسانی اثر مستقیم دارد.
صادقیان ادامه داد:بازآفرینی شهری و نوسازی ناوگان حمل و نقل از مباحث مورد تاکید ریاست محترم جمهوری برای بهره گیری از فرصت های پیش رو است  و شهرداران  و فرمانداران نیز این موضوع را با دقت مورد توجه قرار دهند زیرا در این طرح با استقرار دفاتر تسهیلگری در مناطق مختلف ؛ شناخت پلاک به پلاک سکونت ها،ویژگی های جمعیتی و  سطح خدمات زیربنایی و روبنایی امکان پذیر می شود.
معاون عمرانی استاندار در پایان گفت:هیچ دستگاهی به شکل جزیره ای به برنامه بازآفرینی شهری ورود نکند زیرا مقرر شده است با دستورالعمل واحد محلات بین دستگاه های مختلف توزیع و در  فرمت خاص این اطلاعات با موضوعات مختلف جمع آوری و طبقه بندی شود.
 
منبع:استانداری یزد

بخش نظردهی بسته شده است..