استاندارد سازی نانوایی های استان یزد

در نشست کارگروه کیفیت نان استان بر استاندارد سازی نانوایی ها و افزایش کیفیت نان تاکید شد

به گزارش یزدی نیوزمدیرکل غله استان یزد گفت: در نشست کارگروه کیفیت نان استان یزد در خصوص استانداردسازی وافزایش کیفیت نان در استان یزد بحث وتبادل نظر شد.

پایدار افزود: همچنین در این نشست در مورد  ویژگی های یک نان خوب واطلاع رسانی در این خصوص به مردم از طریق پوستر در نانوایی ها از مصوبات این نشست بود.
وی اظهار داشت :آرد خوب،خمیرمناسب،نانوای ماهر،پخت صحیح و مصرف کنندگان آگاه از عوامل مهم تهیه یک نان خوب بشمار می رود که این مهم لازم است در استان اجرا شود .
پایدار برگزاری دوره های آموزشی ویژه برای نانوایان استان نیز از دیگر مصوبات این نشست  برشمرد.
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..