فرآوری ۲۰درصد از انار تولیدی استان

کشاورزان یزدی ۲۰درصد از انار خود را به صورت فرآوری شده به بازار ارئه می‌دهند

به گزارش یزدی نیوزرئیس جهاد کشاورزی استان گفت: در مجموع از ۶۷۰۰هکتار سطح زیر کشت انار استان ۱۰۰هزار تن انار تولید می شود که حدود هشتاد درصد از انارهای سالم و درجه یک برای مصرف در داخل کشور به فروش می رسد و بیست درصد محصول ترکیده و درجه دو و سه به صورت فرآوری شده به فروش می رسد.

 
سجادی پور با بیان اینکه رب انار  بیشترین محصول فرآوری شده انار استان را تشکیل می دهد افزود آب انار، سس و اناردان از دیگر محصولات فرآوری شده انار محسوب می شود.
 
وی تعداد واحدهای فرآوری انار در استان را دو واحد صنعتی و ۱۸واحد سنتی دانست و خاطر نشان کرد در کنار این واحدها اغلب کشاورزان انار کار استان انارهای ترکیده و درجه چندم را با تبدیل به فرآوری به فروش می رسانند.
 
با توجه به اینکه کشاورزان یزدی ۱۰درصد تولید انار کشور را در اختیار دارند گسترش واحدهای فرآوری انار می تواند نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده این محصول تا ده ها برابر داشته باشد.
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..