شناسه خبر: 67751
منتشر شده در مورخ: ۹۷/۰۸/۲۴
ساعت: ۱۱:۴۵
تاثیر مصرف میوه «به» بر کنترل ویار حاملگی
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به خواص فراوان میوه «به»، از جمله این خواص را کنترل حالت تهوع و ویآر دوران حاملگی ذکر کرد.
به گزارش یزدی نیوز«سید کاظم کاظمینی» متخصص طب ایرانی میوه «به» را از میوههای پاییزه ذکر کرد و گفت: مصرف این میوه که در طعمهای شیرین، ترش و میخوش وجود دارد، از خواص زیادی برخوردار است.
وی افزود: مصرف میوهی «به»، شادیآور و مقوی معده است لذا مصرف آن برای افرادی که از رفلاکس معده یا به اصطلاح ترش کردن گلایه دارند، به ویژه به صورت رب بسیار موثر است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که مصرف «به» و فرآوردههای آن بعد و قبل از غذا تاثیراتی خلاف یکدیگر میگذارند، تصریح کرد: مصرف رب، مربا، خورشت بهآلو و دمنوش به در هنگام خالی بودن معده، منجر به یبوست و در صورت پر بودن معده، ملین خواهد بود.
وی از خواص دیگر این میوه به تاثیر آن بر ویآر حاملگی یاد کرد و گفت: این میوه برای زنانی که دارای تهوع و ویآر در دوران حاملگی هستند، موثر است و در این رابطه توصیه میشود هر روز صبح چند لقمه نان برشته را در رب این میوه بزنند و آهسته آهسته میل کنند.
کاظمینی با بیان این که زیادهروی در مصرف این میوهی پاییزی به ویژه به صورت خام منجر به بروز سکسکه میشود، اضافه کرد: لعاب «به دانه» که یکی از قسمتهای این میوه محسوب میشود، برای خشکی حلق و گلو و سرفههای ناشی از خشکی و گرمی نیز مفید است.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..