معاون دانشگاه علوم پزشکی یزد وعده داد؛

تجهیز تنها بیمارستان مهریز به سی‌تی‌اسکن تا ۳ ماه دیگر

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد با اشاره به در حال ساخت بودن دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان فاطمه الزهرا مهریز در کشور ژاپن، وعده انتقال و نصب این دستگاه در مهریز تا سه ماه آینده را داد.

به گزارش یزدی نیوزدکتر «‌محمود نوری شادکام» در نشستی که با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان  مهریز برگزار شد، گفت: تاکنون ۸۰ میلیارد ریال بابت پیش پرداخت خرید دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان مهریز از منابع دولتی و خیری تامین اعتبار شده است.

 
وی با بیان این که دستگاه مذکور در کشور ژاپن در حال ساخت است، افزود: این دستگاه تا سه ماه آینده به ایران منتقل و نصب می‌شود و بهره‌برداری از آن آغاز خواهد شد . 
 
وی با اشاره به این که ساختمان بخش سی‌تی‌اسکن مهریز نیز در حال تکمیل است، خاطرنشان کرد: ظرف مدت چهار تا شش ماه آینده عملیات ساخت این بخش به پایان خواهد رسید و شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود . 
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار کرد: در صورت تامین مبلغ ۵۰ میلیارد ریال از سوی خیرین، بیش از ۵۰ میلیارد ریال نیز توسط این دانشگاه برای تکمیل طرح توسعه بیمارستان مهریز اختصاص خواهد یافت تا در کوتاه‌ترین زمان شاهد تکمیل آن باشیم.
 
وی به بهره‌برداری ساختمان جدید دیالیز بیمارستان خبر داد و گفت: امیدواریم ظرف مدت سه ماه آینده عملیات ساختمانی این بخش جدید نیز پایان یابد . 
 
نوری شادکام با اشاره به اضافه شدن تعدادی متخصص و فوق تخصص به تعداد پزشکان بیمارستان، ادامه داد : یکی از مشکلات این بیمارستان‌، کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص است که امیدواریم با اضافه شدن پزشکان این بیمارستان، شاهد رضایت بیشتر مردم این منطقه باشیم . 
 
نوری شادکام در ادامه عملکرد بیمارستان مهریز را رضایت بخش دانست و عنوان کرد: در بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز بهداشتی و درمانی شاهد رضایت اکثر بیماران بودیم که این رضایت از عملکرد خوب کادر درمانی و مسئولان حاصل شده است . 
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان نیز گفت: تلاش می‌کنیم مهریز به یکی از شهرستان‌های فعال در حوزه درمان تبدیل شود و تعداد بیشتری از مراجعه‌کنندگان جنوب شرق کشور را پذیرا باشد . 
 
«سیدرسول محسن زاده» مدیر بیمارستان مهریز نیز با قدردانی از حضور تیم مدیریت درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد، این گونه بازدیدها را سبب ارتقای کیفیت خدمات رسانی به مردم دانست و گفت: با توجه به واقع شدن بیمارستان مهریز در مسیر جنوب و جنوب شرق کشور ، بسیاری از مراجعان را بیماران غیربومی تشکیل می‌دهند . 
 
وی افزود: حدود ۱۵ هزار مترمربع بنای ساختمانی در بیمارستان مهریز در حال ساخت  است که با تکمیل این طرح‌‌ها، ۱۵۰ تخت بستری و تعداد ۴۶ تخت ویژه را به این مجموعه اضافه خواهد شد . 
 
محسن‌زاده با تجلیل از خیرانی که با بیمارستان همکاری داشته اند، تصریح کرد: امیدواریم با تکمیل طرح‌های نیمه تمام شاهد تحولی بزرگ در منطقه و استان باشیم . 
 
یادآور می‌شود؛ فعالیت درمانی و بهداشتی تنها بیمارستان مهریز از سال ۱۳۷۲ آغاز شده و اکنون شامل درمانگاه عمومی و تخصصی، بخش‌های زنان و زایمان، جراحی، اورژانس، اطفال، آزمایشگاه، رادیولوژی‌، دیالیز و چشم پزشکی و غیره است.
 
 
 
منبع:ایسنایزد
 

بخش نظردهی بسته شده است..