کاهش ۲۰ درصدی برداشت انجیر در مهریز

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مهریز از کاهش 20 درصدی برداشت انجیر از باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش یزدی نیوز«کامیار رسولی» ، با اشاره به آغاز برداشت محصول انجیر از ۵۰ هکتار باغات شهرستان، اظهار کرد: سال گذشته از هر هکتار باغات شهرستان به طور متوسط ۲.۵ تن محصول انجیر برداشته شده بود ولی امسال کاهش ۲۰ درصدی را شاهد هستیم.

 
وی تداوم پدیده خشکسالی و بروز آفات را از مهمترین علل کاهش ۲۰ درصدی برداشت این محصول در مقایسه با سال گذشته عنوان کرد. 
 
رسولی با بیان این که عمده باغ‌های انجیر شهرستان در حومه شهر و بخش مرکزی مهریز واقع شده است، اظهار کرد: همه ساله برداشت این محصول از اواخر تیرماه آغاز می‌شود و به مدت دو ماه به طول می‌انجامد.
 
وی مهمترین ارقام انجیر شهرستان مهریز را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و یادآور شد: حدود ۵۰۰ خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند. 
 
وی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان، خشکسالی و سرمازدگی، نبود بازار مناسب فروش و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بیان کرد. 
 
به گفته رسولی، بیشتر محصول تولیدی شهرستان به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود و بخشی نیز در یزد و استان‌های همجوار عرضه می‌شود.
 
 
 
 
منبع:ایسنایزد

بخش نظردهی بسته شده است..