معاون هنری وزیر ارشاد در جمع هنرمندان یزدی:

چرخه معیوب هنر با گفت‎وگو رفع می‎‎شود/هنر مانند پرچم برای کشور ضروری است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست صمیمی با هنرمندان استان یزد با تاکید بر اهمیت گفت‎‎وگو در بخش هنر، آن را راهکاری برای رفع چرخه معیوب هنر در کشورمان خواند.

به گزارش یزدی نیوز«سید مجتبی حسینی»  ضمن حضور در جمع هنرمندان استان و استماع نظرات و مشکلات آنان، گفت: هر چند در حوزه تاسیسات و تجهیزات با کاستی ‎‎ های زیادی روبرو هستیم ولی خوشبختانه در حوزه تامین نیروی انسانی و هنرجویان رشد قابل توجهی در دهه‎‎های اخیر داشته‎‎ایم به نحوی که تا قبل از این اسامی هنرمندان برجسته یک رشته را می‎‎توان در ذهن نام برد ولی اکنون از طریق حافظه نمی‎‎توان نام آنها را به یاد آورد.

 
وی این رشد را حاصل درایت‎‎ها و دل سوزی‎ها و طی کردن راه دشوار هنر خواند و ‎‎اظهار کرد: سرمایه هنری امروز کشورمان از سایر کشورهای منطقه فزون تر و غیر قابل قیاس است به نحوی که بیشترین فروش آثار هنری از جمله هنرهای تجسمی مربوط به کشورمان در منطقه است و این حاصل تحهیزات نیست بلکه به ویژگی‎‎ها و هنر آفرینندگی هنرمندان ما بازمی‌‌گردد.
 
حسینی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که هنرمندان تنها قشری در جامعه هستند که برای آینده کشور فعالیت می‎‎کنند، گفت: البته این فرهنگ متعلق به همه مردم ایران است و هنر نیز زبان رسای این فرهنگ است و از آنجا که همه در این رابطه سهمی هستند در بحث تامین نیازهای آن نیز سایر دستگاه‎‎ها و نهادها نیز باید رسالت خود ارا به جا آورند.
 
وی با تاکید بر این که اوضاع زمان از آیینه هنر متجلی می‎‎شود، گفت: اگر تصویر امروز هنر دچار یکسری ناآراستگی‎‎هاست باید باور کنیم که این همان تصویر خودمان است که باید برای اصلاح آن گفت و گو کنیم و این گفت و گو باید علاوه بر درون بخش ‎ های هنر، بین هنر و سایر بخش‌‌های جامعه نیز باشد.
 
معاون وزیر ادامه داد: اگر در بخش هنر استان یزد گفت‎‎وگو شده و مشکلات بیان شده بود، امروز یزد نباید با این حجم گسترده هنرمندان تنها از یک گالری برخوردار باشد و این بیانگر معیوب بودن چرخه هنر است که البته نباید بار مشکلات آن تنها به دوش هنرمندان باشد.
 
حسینی با تاکید بر اهمیت گفت‎‎وگو در بخش هنر برای توسعه و رشد آن، تاکید کرد: باید این باور در جامعه ایجاد شود که هنر نه تجملات بلکه مانند پرچم کشور یک ضرورت است.
 
«محمدعلی طالبی» معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد در این نشست به ظرفیت ایجاد باور مشترک مسئولان استان به مقوله فرهنگ و هنر در سال‌‌های اخیر اشاره و ابراز امیدواری کرد که این پتانسیل منجر به حرکت و تحولی جدی در حوزه فرهنگ و هنر استان شود.
 
وی محدودیت‎‎های بودجه‎‎ای حوزه فرهنگ و هنر را متاثر از وضعیت اعتباری استان براساس شاخص‌‌های توسعه یافتگی دانست و خواستار افزایش اعتبارات بخش فرهنگ و هنر استان شد.
 
طالبی در این نشست با اشاره به این که در چند سال اخیر همواره یکی از موضوعات حاشیه‌‌ای نشست‎‎های فرهنگی موضوع کنسرت‎‎های موسیقی بوده است، تصریح کرد: از ابتدای دولت تدبیر و امید برای قریب ۵۰ کنسرت موسیقی در استان مجوز صادر شده که از این تعداد انگشت‎‎شمار لغو مجوز شده است که علت آنها نیز حاشیه‌‌سازی برگزارکننده‎‎های آنها بوده است.
 
«مجید جوادیان زاده» مدیر کل فرهگ و ارشاد اسلامی استان یزد نیز در ابتدای این نشست از عجین شدن هنر در زندگی مردمان این دیار به دلیل نوع شرایط اقلیمی استان، گزارشی از وضعیت زیرساخت‎‎های فرهنگی و هنری در یزد ارائه کرد و گفت: استان یزد به رغم برخورداری از هنرمندان زیاد در عرصه‎‎های مختلف دارای تنها دو گالری و دو سالن نمایش است و این در حالی است که همواره هنرمندان این دیار در جشنواره‎‎های کشوری و بین المللی خوش درخشیده‎‎اند.
 
وی فقدان مجموعه تئاتر شهر، فقدان سالن تخصصی شنیداری و موزه هنرهای معاصر در استان را از جمله کمبودهای این حوزه در یزد برشمرد.
 
گفتنی است، در این نشست چند ساعته هنرمندان رشته‌‌های مختلف هنری استان به بیان دیدگاه‌‌ها، نظرات و مشکلات خود پرداختند.
 
منبع:ایسنایزد

بخش نظردهی بسته شده است..