الزام واحدهای فرآوری کنجد استان یزد به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد
مدیرکل استاندارد یزد از الزام واحدهای فرآوری کنجد استان یزد به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد خبر داد.
به گزارش یزدی نیوز به گزارش خبرگزاری فارس از اردکان، محمدحسین ماجدی اردکانی صبح امروز در دیدار فرماندار شهرستان اردکان با اشاره به ضرورت اجرای دستورالعملهای استاندارد در تمامی واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: در اردکان بیش از ١٨٠ واحد تولیدی فرآوردههای کنجدی وجود دارد که نیاز است کیفیت محصولات خود را ارتقا داده و گواهی استاندارد بگیرند.
وی افزود: کالاهایی همچون، ارده، حلواارده، روغن ارده، روغن کنجد، کنجد بار، گز کنجدی، آرد کنجد و … بخش عمده فرآوردههای کنجدی را شامل میشوند. محصولات کنجدی سرشار از مواد معدنی از قبیل، آهن، فسفر، کلسیم، منیزیوم و ویتامینهای B و F هستند که هرکدام از این مواد دارای خواص بسیار خوب و مفیدی هستند که همین موضوع اهمیت فراوردهای کنجدی را بالا برده است.
مدیرکل استاندارد استان یزد ادامه داد: از بین محصولات گفتهشده، روغن کنجد به دلیل فواید زیادی که دارد ملکه روغنهای مایع محسوب شده و ازآنجاییکه این روغن، مشمول استاندارد اجباری است، واحدهای تولیدی مربوطه، ملزم به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند.
ماجدی تأکید کرد: بر اساس ماده ۹ قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاهایی اجباری اعلام شود، پس از انقضای مهلتهای مقرر، تولید، تمرکز، توزیع و فروش اینگونه کالاها باکیفیت پایینتر از استاندارد مربوط و یا بدون علامت استاندارد ایران ممنوع است.
وی در پایان تصریح کرد: قطعاً واحدهای آموزشدیدهای که نسبت به تکمیل مدارک و تجهیزات موردنیاز خود اقدام کنند تا اول دیماه سال جاری پروانه خود را از اداره کل استاندارد استان یزد، دریافت خواهند میکنند، ضمن آنکه بعدازاین تاریخ واحدهای فاقد پروانه شناساییشده و با همکاری واحد بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی اقدامات قانونی برای تعطیلی آنها صورت میگیرد.
انتهای پیام/
بخش نظردهی بسته شده است..