وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳ شهرک صنعتی مصوب، یک منطقه ویژه اقتصادی و ۱۷ ناحیه صنعتی در استان یزد فعال است، بیان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی خودگردان اداره میشود و وظیفه آن تامین و آمادهسازی زیرساختها است.
عظیمی با اشاره به اهداف راهاندازی این شهرکها افزود: ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی و آمادهسازی و گسترش زیرساختهای صنعتی در آنها، توسعه صنایع کوچک با استفاده از ارائه خدمات مدیریتی، مهندسی، مالی، مشاورهای و …. از جمله این اهداف است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد یادآور شد: در حال حاضر ۶ هزار و ۶۰۰ هکتار زمین در اختیار شهرکهای صنعتی استان یزد است که ۶۵ درصد از این میزان میتواند زمین صنعتی باشد و بقیه آن به صورت خیابان و مراکز خدماتی مورد استفاده قرار میگیرد که قابلیت استفاده ندارد.
وی با اشاره به اینکه تعاریف زمینخواری به شکلهای رایج در شهرکهای صنعتی یزد وجود ندارد، عنوان کرد: اغلب سرمایهگذاران در اراضی واگذار شده در حال فعالیت هستند و تاکنون نیز برای بخش اعظمی از اراضی سند صادر شده و تنها برای ۶۰ درصد آن هنوز سند صادر نشده است.
عظیمی با اشاره به برخی امکانات درخواستی از شرکت شهرکهای صنعتی خاطرنشان کرد: امکانات زیربنایی که باید توسط شرکت شهرکها ارائه شود، تعریف شده است و بر اساس آن ملزم به ارائه خدمات هستیم.
وی افزود: بسیاری از زیرساختهای مورد نیاز در شهرک صنعتی جهان آباد میبد، مروست، مهریز و … عملیاتی شده و در برخی دیگر از شهرکها نیز به زودی زیرساختهای مورد نیاز فراهم میشود.
عظیمی ادامه داد: تا نیمههای سال ۹۷، تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی تفت به بهرهبرداری میرسد و شهرک صنعتی بافق نیز به زودی از نعمت گاز بهرهمند میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد با اشاره به اینکه آب گرانقیمتترین کالا در حوزه صنعت یزد است، افزود: با توجه به نیاز صنایع به آب، به رغم اینکه راهاندازی هر سیستم تصفیهخانه و بهرهمندی از پساب، ۸ میلیارد تومان هزینه دارد، در هفت شهرک صنعتی این سیستم راهاندازی شده است.
وی در مورد صنایع بهره برداری شده در شهرکهای صنعتی استان یزد نیز اظهار داشت: در حال حاضر هزار و ۵۹ واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی استان یزد مشغول به کار است که این واحدها برای هزار و ۶۰۰ نفر شغل ایجاد کردهاند.
بخش نظردهی بسته شده است..