کمبود صنایع تبدیلی مهمترین مشکل انگورداران مروستی

به گزارش یزدی نیوزرئیس جهاد کشاورزی بخش مروست در گفتگو با خبرنگار طنین خاتم با اشاره به اینکه برداشت انگور از باغات مروست از نیمه دوم تیرماه آغاز شده است، اظهار داشت: این برداشت تا اواخر مردادماه ادامه دارد.

 
کرامت تیموری زاده گفت: سطح زیر کشت ارقام مختلف انگور بارور در منطقه مروست هزار هکتار است و متوسط عملکرد در سال زراعی جاری 
حدود ۲۵تن درهر هکتار می باشد که نسبت به سال گذشته پانزده درصد افزایش یافته است.
 
وی افزود: ۳۰ درصد از این میزان به صورت تازه خوری و مابقی به صورت  کشمش فرآوری می شود.
 
تیموری با اشاره به اینکه انگور این منطقه در انواع مختلفی کشت می شود، گفت:خلیلی، عسکری، سیاه و ریش بابا از مهمترین ارقام انگوری است که در این منطقه وجود دارد.
 
رئیس جهاد کشاورزی مروست خاطر نشان کرد:انگور تولید شده به مرکز استان و استانهای همجوار کرمان، بندرعباس ، فارس،اصفهان… و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
 
وی افزود: انگور مروست  به علت برخورداری از آب شیرین و گوارا و خاک مناسب از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و در سطح کشور علاقه‌مندان فراوانی دارد.
 
تیموری صنایع تبدیلی، تکمیلی و فرآوری محصولات کشاورزی را از ضرورت‌های مهم و اصلی این بخش در زمینه انگور عنوان و اظهار داشت: 
به علت هزینه بالای تولید انگور و قیمت پایین محصول، فروش به صورت تازه خوری صرفه اقتصادی نداشته و فقط با فرآوری انگور و ایجاد  صنایع تبدیلی میتوان باعث افزایش درآمد کشاورزان عزیز و زحمتکش شد.
 
 

 

بخش نظردهی بسته شده است..