تولید ژلاتین خانگی برای نخستین بار توسظ کارآفرین یزدی
یک بانوی یزدی توانسته انواع ژلاتین سنتی و خانگی را از پای مرغ و استخوان گوسفند و شتر تولید کند.
به گزارش یزدی نیوزیک بانوی کارآفرین یزدی توانست برای نخستین بار ژلاتین خانگی تولید کند.
مریم طه گفت : انواع ژلاتین سنتی و خانگی را از پای مرغ و استخوان گوسفند و شتر تولید کرده ام.
وی افزود : این ژلاتینها علاوه بر ویژگیها و خواص درمانی که دارند میتوانند در بالا بردن کیفیت غذا و خوشمزهتر شدن آن کمک کنند.
این کارآفرین یزدی اشاره کرد : بیش از سه سال در این زمینه فعالیت دارو و از زمانی که شروع به تهیه ژلاتین کردم شغلی نیز برای خود دست و پا کردم که میتوانم از آن درآمدی کسب کنم.
طه گفت : چنانچه مسئولان در زمینه مشاغل خانگی و تعریف استانداردهای این کار همراهی داشته باشند در کنار تهیه ژلاتین، میتوان از تفالههای مواد اولیه در کودسازی و تهیه خوراک دام نیز اقدام کرد که این فعالیتها میتواند زمینه اشتغال بیشتر از ۳۰ نفر را فراهم کند.
این بانوی فعال یزدی اکنون تولیدات خود را در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در حسینیه ثارالله در معرض فروش قرار داده است.
بخش نظردهی بسته شده است..