صنایع تبدیلی بلدرچین در میبد تولیدکنندگان را امیدوار کرد
به گزارش یزدی نیوزدهه ۷۰ بود که گله ۵۰۰ قطعه ای بلدرچین وارد میبد شد گونه ای از پرندگان با ویژگی منحصربه فردی که بعدها به اقتصادی سودآور برای تولیدکنندگان آن بدل شد.
یکی از مشکلات واحدهای بلدرچین در میبد نبود صنایع تبدیلی بود که با راه اندازی آن جوانان میبدی با ورود به فراوری بلدرچین ، واحد های تولیدی را برای تولید بیشتر امیدوار کرده اند.
شرکت صنایع تبدیلی فرآورده های بلدرچین در میبد نمونه اقتصادمقاومتی که با اتکا به دانش بومی به فرموله ای از تولید انواع کنسرو بلدرچین دست یافته و بازار مناسبی را در داخل و خارج بازکرده است.
این واحد با ظرفیت تولید روزانه ۴۰هزارکنسرو بلدرچین زمینه اشتغال ۳۰ نفر را فراهم کرده است .
حالا محصولات این واحدکه قیمت آن درداخل به مراتب پایین تر است به کشورهای ارمنستان، آذربایجان،عراق،امارات سادر و پیش بینی صدورآن به کشورهای اروپایی و امریکای لاتین،ارزآوری خوبی را نصیب کشور خواهد کرد .
این جوانان مصرف گوشت بلدرچین را با فراوری مطابق با ذوق و سلیقه ایرانی برای مصرف کنندگان آسان کرده اند .
معاون جهادکشاورزی شهرستان میبد در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه میبد خواستگاه و مهدپرورش بلدرچین است گفت:دراین شهرستان بیش از ۱۲ واحد پرورش بلدرچین فعالیت دارند وسالانه حدودیک میلیون و۵۰۰ تن گوشت و ۲۰۰ تن تخم بلدرچین تولید می کنند .
علی اصغردهقانپور افزود:یکی از مشکلات واحدهای تولیدی میبد فراوری و ایجاد صنایع تبدیلی دراین زمینه بود که با راه اندازی این واحد توانستیم بخشی از تولیدات این واحدها را به انواع کنسرو تبدیل کنیم .
وی راه اندازی ایستگاه تحقیقات و کشتارگاه بلدرچین را ازدیگراقدامات انجام شده در این شهرستان عنوان کرد.
مدیرعامل این واحدصنایع تبدیلی بلدرچین مصرف آسان ،بازار مناسب و سودآوری بالا را ازمزیت های این واحد تولیدی برشمرد .
مرتضی کریمان گفت:به علت علاقه زیاد کشورهای منطقه به مصرف گوشت سفید و پرندگان ازجمله بلدرچین ،صادرات خوبی را به کشورهای منطقه دارند.
وی با بیان اینکه این واحد با استقبال خوبی که شده است در صدد گسترش بازار خود به کشورهای اروپایی و امریکای لاتین است افزود:برای تحقق این اهداف باید ویژگی و مزیت های مصرف گوشت بلدرچین را درداخل و خارج به مردم شناساند.
مدیرآزمایشگاه این واحدتولیدی هم گفت: این واحد تحقیقات خوبی را برای تولید محصولات خود انجام و به فرمول های مناسبی دست یافته است .
محمدجواد دهقانی افزود:این واحد درحال حاضر با تولید سه نوع محصول کنسرو خالص گوشت بلدرچین ،خوراک بلدرچین و خورشت آن با ذوق ایرانی ،جای خود را در سفره های ایرانیان بازکرده است .
دهقانی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مشتریان، پر استخوانی این پرنده است افزود:محصول این واحد کار را برای خانواده هاآسانترکرده و بلدرچین بعنوان یک غذای کامل و سرشار از پروتئین و رفع بیماری های گوارشی محسوب می شود.
بخش نظردهی بسته شده است..