شناسه خبر: 26736
منتشر شده در مورخ: ۹۵/۰۸/۰۸
ساعت: ۰۷:۴۶
پرورش قارچ خوراکی در دانشگاه یزد

طرح پرورش و عرضه قارچ خوراکی با حمایت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد راه اندازی شد.
به گزارش یزدی نیوزاین طرح توسط سمیه قاسمی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی این دانشگاه با هدف عرضه محصولات سالم و با کیفیت راه اندازی شده است.
محمد مهدی لطفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد دربازدید ازسالن پرورش قارچ این دانشگاه گفت: راهاندازی این سالن که با هدف ایجاد فضای کارآفرینی، کسب مهارت و توانمندسازی دانشجویان انجام شده کار ارزشمندی است و باعث تربیت دانشجویانی می شود که پس از دانش آموختگی بتوانند برای خود و دیگران، ایجاد شغل کنند.
در دانشگاه یزد ۱۰ هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند.
منبع: ایرنا
بخش نظردهی بسته شده است..