٣٠ درصد مرگها ناشی ازمصرف غذای ناسالم است/ دیابت یزد، ١١ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: طبق آخرین مطالعات انجام شده در سال گذشته، ١٧ تا ٢٠ درصد جمعیت استان به دیابت مبتلا هستند که ١١ درصد از میانگین کشوری بالاتر است.
به گزارش یزدی نیوز"محمد حسن لطفی" در همایش روز جهانی غذا، افزود: در حال حاضر ٣٠ درصد مرگ و میرها ناشی از مصرف غذای ناسالم است و ایمنی و تهیه الگوی ماده مطلوب غذایی نیازمند عزم ملی و هماهنگی بین بخشی است.
وی تصریح کرد: طبق تحقیقات انجام شده، ٦١ درصد خانمها و ۵۱.۵ درصد مردان استان دچار چاقی هستند و ٨٠ درصد مرگها ناشی از سرطان، بیماریهای مزمن تنفسی، بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت است که تغییر سبک زندگی عامل اصلی بروز این بیماریهاست.
لطفی همچنین با اشاره به تدوین سند ملی بیماریهای غیر واگیر، گفت: این سند برای یک بازه زمانی ١٠ ساله و به منظور اجرای ١٣ هدف در راستای کاهش بیماریهای غیرواگیر تدوین شده است.
ایسنا
بخش نظردهی بسته شده است..