شناسه خبر: 26358
منتشر شده در مورخ: ۹۵/۰۷/۲۷
ساعت: ۰۷:۴۲
اعلام برنامه های هفته غذای سالم در یزد
به گزارش یزدی نیوز،معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت:کاهش مصرف نمک در نانوایی ها و تلاش برای به صفر رساندن اسید های چرب ترانس از مهمترین برنامه های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد است . مدرس مصدق برگزاری همایش روز جهانی غذا ، تجلیل از تولید کنندگان مواد غذایی برتر استان یزدو اجرای برنامه پایش دیابت از جمله مهمترین برنامه های هفته غذای سالم در یزد برشمرد. وی گفت: ما در کشور از نظر تامین غذا مشکل نداریم و مهمترین موضوع در بحث غذا ایمن بودن مواد غذایی است که در اولویت کار وزارت بهداشت است .
بخش نظردهی بسته شده است..