«مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی» طرح ابتکاری دفتر اجتماعی استانداری یزد

استاندار یزد با اشاره به طرح ابتکاری دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مبنی بر ایجاد «مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی» گفت: استان یزد به عنوان پایلوت اجرای این طرح در کشور معرفی شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، نشست شورای اجتماعی استان یزد به ریاست استاندار و به منظور «ارائه طرح ایجاد مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی به عنوان پایلوت ملی در استان» و «بررسی روند اجرای طرح نماد (نظام مراقبت های اجتماعی دانش آموزان) در استان» برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست با اشاره به طرح ابتکاری دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مبنی بر ایجاد مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی در استان، گفت: طرح مذکور در نشست مشترک با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور تشریح و مورد تقدیر ایشان قرار گرفت.

محمدرضا ببایی در ادامه با اشاره به تعیین استان یزد به عنوان پایلوت اجرای طرح ایجاد مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی خاطرنشان کرد: پس از اجرای موفقیت آمیز این طرح در استان یزد، در سایر استان ها نیز عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت تقویت تشکل های اجتماعی و فرهنگی استان، تصریح کرد: فعالیت مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی استان با تشکل های این حوزه‌ها در استان موازی نبوده بلکه مقوم فعالیت های آن ها خواهد بود.

بابایی با اشاره به لزوم توجه ویژه به مسائل اجتماعی و برنامه ریزی برای حل آن‌ها گفت: هر نوع هزینه در این حوزه، نوعی سرمایه گذاری و جلوگیری از بروز آسیب های اجتماعی عمیق تر و صرف هزینه های کلان تر در آینده است.

استاندار یزد ادامه داد: قرارگیری دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد در کنار یکدیگر برای پیشبرد مسائل این حوزه ارزشمند است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آخرین آمار مربوط به ابتلا به آنفولانزا و فوتی های ناشی از آن، گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون ۲۳ مورد فوتی ناشی از آنفولانزا به ثبت رسید که این آمار نسبت به ۵۳ فوتی در مدت مشابه سال گذشته کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.

بابای با اشاره به نگرانی های فزاینده مردم نسبت به وضعیت آنفولانزا در استان و کشور، اظهارکرد: وضعیت استان در این حوزه بحرانی نیست و باید ضمن دعوت مردم به رعایت نکات بهداشتی، از ایجاد هرگونه اضطراب به مردم جلوگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی از تکالیف دستگاه های دولتی در برنامه هفتم توسعه، خاطرنشان کرد: براساس این برنامه، تمام دستگاه‌ها مکلفند ۲۰ درصد سرمایه اجتماعی را افزایش دهند و برنامه‌های امیدآفرین و نشاط‌آفرین را در دستور کار قرار دهند.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود  همچنین با قرائت آیه «الَّذينَ إِن مَكَّنّاهُم فِي الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّكاةَ…» گفت: براساس این آیه نورانی قرآن کریم مسئولیت ما علاوه بر اقامه نماز و پرداخت زکات، تشویق و هدایت مردم در مسیر دین باوری است.

وی با بیان اینکه مسئولیت ها و جایگاه های افراد نیز زکاتی دارد، تاکید کرد: به عنوان مدیران و مسئولین استان، «توجه بیشتر به حل مشکلات اجتماعی» و «گره گشایی از کار مردم»، زکات این مسئولیت است که باید بپردازیم.

استاندار یزد با اشاره به تبعات منفی غفلت از مسائل اجتماعی در جامعه، افزود: همه دستگاه های استان، باید گام‌های مؤثری برای کاهش حداکثری آسیب‌های اجتماعی بردارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به فرمانداران استان بر برگزاری ماهانه نشست های شورای اجتماعی تاکید کرد و گفت: در جریان این نشست ها، مسائل اجتماعی شهرستان به صورت مستمر رصد و متناسب با آن ها برنامه های عملیاتی و کارشناسی تهیه شود.

استاندار یزد در ادامه بر لزوم توجه ویژه به تشکل‌های اجتماعی و فرهنگی اشاره و تصریح کرد: باید همگام با اهمیت به تشکل‌های صنفی، سیاسی و اقتصادی به تشکل‌های اجتماعی نیز توجه ویژه‌ای شود چرا که تقویت این تشکل‌ها، زمینه‌ساز رشد و توسعه سایر حوزه‌ها خواهد بود.

بابایی در همین راستا خاطرنشان کرد: رسیدگی به مسائل اجتماعی، بستر مناسبی برای شکل‌گیری و گسترش فعالیت‌های سیاسی و اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد لذا باید تلاش کنیم تا تشکل‌های اجتماعی و فرهنگی استان را تقویت و غنی‌تر سازیم.

بخش نظردهی بسته شده است..