وش مصنوعی، آینده پایش وضعیت و عیب‌یابی تجهیزات در صنعت فولاد را متحول می‌کند

به گزارش روابط‌عمومی فولاد آلیاژی ایران، احمد پاکدامن، دبیر علمی این سمینار، با اشاره به اهمیت پایش وضعیت و عیب‌یابی تجهیزات در بهینه‌سازی فرآیندها و کاهش هزینه‌های صنعت، اعلام کرد: این سمینار برای سومین سال پیاپی به میزبانی شرکت فولاد آلیاژی ایران در یزد برگزار می‌شود و امسال به‌ویژه بر استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه تمرکز دارد. 🔻پاکدامن با بیان اینکه صنعت جهانی در حال تجربه یک انقلاب صنعتی جدید است، افزود: "متخصصان حوزه پایش وضعیت و عیب‌یابی در حال حرکت از روش‌های سنتی به سمت الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که می‌توان آن را بخشی از انقلاب صنعتی چهارم دانست." 🔻وی همچنین توضیح داد که این سمینار با هدف گسترش استفاده از هوش مصنوعی در صنعت و تقویت ارتباط بین پایش وضعیت تجهیزات و حفظ محیط‌زیست برگزار می‌شود. از دیگر برنامه‌های این رویداد، برگزاری ۲۲ کارگاه و تالار هم‌اندیشی در حوزه تخصصی پایش وضعیت و ارائه ۴۵ مقاله تخصصی است که ۳ مورد از این مقالات توسط اساتید خارجی ارائه می‌شود. 🔻پاکدامن همچنین تأکید کرد که مباحث تخصصی این دوره بر روانکاوی ارتعاش‌سنجی و عیب‌یابی تجهیزات با دستگاه‌های پیشرفته متمرکز است و استقبال قابل توجهی از آن به عمل آمده است. 🔻وی ابراز امیدواری کرد که این سمینار بتواند نقشی مؤثر در توسعه صنعت سبز و پایش وضعیت مبتنی بر هوش مصنوعی در صنعت فولاد داشته باشد.

سومین سمینار پایش وضعیت و عیب‌یابی تجهیزات با تمرکز ویژه بر تأثیر هوش مصنوعی در آینده این علم، در یزد آغاز شد.

به گزارش روابط‌عمومی فولاد آلیاژی ایران، احمد پاکدامن، دبیر علمی این سمینار، با اشاره به اهمیت پایش وضعیت و عیب‌یابی تجهیزات در بهینه‌سازی فرآیندها و کاهش هزینه‌های صنعت، اعلام کرد: این سمینار برای سومین سال پیاپی به میزبانی شرکت فولاد آلیاژی ایران در یزد برگزار می‌شود و امسال به‌ویژه بر استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه تمرکز دارد.

پاکدامن با بیان اینکه صنعت جهانی در حال تجربه یک انقلاب صنعتی جدید است، افزود: “متخصصان حوزه پایش وضعیت و عیب‌یابی در حال حرکت از روش‌های سنتی به سمت الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که می‌توان آن را بخشی از انقلاب صنعتی چهارم دانست.”

وی همچنین توضیح داد که این سمینار با هدف گسترش استفاده از هوش مصنوعی در صنعت و تقویت ارتباط بین پایش وضعیت تجهیزات و حفظ محیط‌زیست برگزار می‌شود. از دیگر برنامه‌های این رویداد، برگزاری ۲۲ کارگاه و تالار هم‌اندیشی در حوزه تخصصی پایش وضعیت و ارائه ۴۵ مقاله تخصصی است که ۳ مورد از این مقالات توسط اساتید خارجی ارائه می‌شود.

پاکدامن همچنین تأکید کرد که مباحث تخصصی این دوره بر روانکاوی ارتعاش‌سنجی و عیب‌یابی تجهیزات با دستگاه‌های پیشرفته متمرکز است و استقبال قابل توجهی از آن به عمل آمده است.

وی ابراز امیدواری کرد که این سمینار بتواند نقشی مؤثر در توسعه صنعت سبز و پایش وضعیت مبتنی بر هوش مصنوعی در صنعت فولاد داشته باشد.

بخش نظردهی بسته شده است..