نیاز ۶هزار میلیاردی آسفالت معابر یزد/اجرای فاضلاب یزد ضرورت نداشت
شهردار یزد با اشاره به گستردگی خدمات شهرداری در بخشهای مختلف و ضرورت تعامل انجام این خدمات به ویژه با دستگاههای خدماترسان، یکی از معضلات شهر یزد را ساماندهی معابر اعلام کرد.
ابوالقاسم محیالدینی اظهار کرد: علاوه بر هماهنگیهای مورد نیاز برای اصلاح و مرمت آسفالت معابر اصلی شهر، در حال حاضر در پنج منطقه شهرداری ۲.۵۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی وجود دارد که باعث شده پیمانکاران بسیاری در شهر مشغول فعالیت باشند و بر کار آنها نیز نظارت میشود اما به طور قطع مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه بخشی از خدمات شهری از دورههای گذشته به این دوره تحمیل شده است، یکی از آنها را اصلاح و مرمت آسفالت معابر نام برد و افزود: در حال حاضر برای مرمت آسفالت شهر نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان پس از سیل سال گذشته مورد نیاز است.
اصلاح هندسی میدان امام حسین (ع)
شهردار یزد همچنین به ضرورت ساماندهی و اصلاح هندسی برخی زیرگذرها و معابر عمومی از جمله تقاطعها برای رفع گرههای موجود در شهر تاکید کرد و افزود: در حال حاضر با اصلاحات ترافیکی ۲۷ درصد ظرفیت میدان معلم افزوده شده و در آینده نیز ۱۷ درصد به ظرفیت میدان امام حسین (ع) اضافه خواهد شد.
محیالدینی گفت: در نظر داریم که برای بهبود آسفالت به سراغ معابر اصلی و تخریب شده شهر برویم، در گام بعدی معابر اصلی درون محلات که مرکز تجمع هستند از جمله حسینیهها، مجتمعها و مدارس در دستور کار مرمت قرار دارد.
فرسودگی فاضلاب شهری یزد
شهردار یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شهر یزد نیاز به اجرای شبکه فاضلاب ندارد و اجرای فاضلاب فقط در برخی از نقاط شهر از جمله منطقه حسن آباد که سنگلاخی است، ضرورت دارد، گفت: بعد از ۳۰ سال در حال حاضر فرسودگی شبکه فاضلاب را شاهد هستیم و شبکه آب موجود هم جواب نمیدهد و لازم است که ۱۷۰ کیلومتر رینگ شهری آب ایجاد شود و همزمان آسفالتها فرسوده است هیچکدام نمیتواند متوقف شوند در نتیجه شهر و شهروندان درگیر خواهند شد.
وی افزود: به طور قطع اگر همه تحت مدیریت یک مجموعه بود، برنامهریزی میشد اما در هر صورت این طرحها باید به نتیجه برسد خیلی از نقاط شهر با کمبود آب مواجه هستند، ۱۷۰ هزار مترمکعب مخزن باید به رینگ شهری متصل شود تا کمبود آب که در برخی از نقاط شهر دیگر غیرقابل تحمل است، برطرف شود. تلاش میکنیم که خدمات را مرحله به مرحله انجام دهیم که شهر به هم نریزد.
افزایش پارکینگهای عمومی شهر
شهردار یزد در بخش دیگری از سخنان خود درباره معضلات پارکینگ در شهر به شناسایی و ساماندهی زمینهای دارای کاربری پارکینگ با مالکیت دولتی، خصوصی، شهرداری یا موقوفه در پنج منطقه اشاره کرد و افزود: با مجوز دستگاههای نظارتی این زمینها به پارکینگ تبدیل خواهد شد. همچنین در حال حاضر پارکینگ طبقاتی در منطقه ۳، منطقه تاریخی و منطقه ۲ در دستور کار قرار دارد.
جایگاه سوم استان یزد از نظر فرسودگی ناوگان حمل ونقل عمومی در کشور
شهردار یزد در بخش دیگری از سخنان خود درباره فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی یزد با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی شهری یزد فرسوده است، اظهار کرد: سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان برای اتوبوسهای شهری از سوی شهرداری یارانه هزینه شده در حالی که درآمدهای ناشی از فروش بلیط تنها ۷ میلیارد تومان بوده است.
محیالدینی ادامه داد: به تازگی در شورای ترافیک کشور برای شهر یزد ۹۵ دستگاه ناوگان عمومی شامل ون و اتوبوس با ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که تاکنون ۲۹ دستگاه تعیین شده اما هنوز اختصاص داده نشده است.
وی افزود: از ۲۰۰ اتوبوس موجود در استان ۱۱۰ دستگاه در حال فعالیت است اما با این حال استان یزد از نظر فرسودگی حمل و نقل عمومی در کشور در جایگاه سوم قرار دارد.
شهردار یزد درباره اقدامات در راستای رفع نگرانی از حمل و نقل عمومی در مهر ماه امسال گفت: ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شده و ۵۰۰ دستگاه نیز امسال نوسازی خواهد شد.
عدم رعایت ایمنی آتش نشانی، معضل اصلی ساختمانهای یزد
محیالدینی درباره ساختمانهای نا امین در شهر یزد گفت: آمار ساختمانهای ناایمن بیش از ۵۳ ساختمانی است که در رسانهها به آن پرداخته میشود اما شهرداری به تنهایی نقش پررنگی در بهبود وضعیت ندارد و دستگاههای مختلف باید در این زمینه همکاری کنند.
وی افزود: هرچند که شهرداری نسبت به عدم صدور پایان کار برای برخی مجتمعهای مسکونی که فاقد ایمنی لازم به ویژه در بخش آتش نشانی هستند، اقدام کرده است.
بخش نظردهی بسته شده است..