آبرسانی با تانکر به ۳۰۰ روستای استان یزد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی یزد از آبرسانی با تانکر به افزون بر 300 روستای استان خبر داد.
به گزارش یزدی نیوزمحمد فاتحی با بیان این که ای آبرسانی بوسیله ۴۵۸ تانکر سیار و ثابت انجام می شود، افزود: به دلیل خشکسالی های مستمر سال های اخیر و کاهش بارندگی بسیاری از منابع محلی آب استان تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته و با کمبود شدید ذخیره آب مواجه شده است.
وی از احداث ۳۰ مجتمع روستایی برای رفع مشکل بی آبی و کم آبی روستاها استان خبرداد و تصریح کرد: تلاش شده منابع آبی این مجتمع ها از منابع نسبتا پایدار استان تامین شود تا بارش کم بر این منابع دیرتر تاثیرگذار باشد.
ان مسئول اظهار داشت: اعتبار پیش بینی شده برای مجتمع های آبرسانی که امسال در دستور کار قرار دارد، ۵۶۵ میلیارد ریال و طرح های تک روستایی ۲۱.۲ میلیارد ریال است که بخشی از آن در سال ۹۴ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تامین شده است .
فاتحی گفت: برای مدیریت آب در روستاهای استان و افزایش مشارکت و همکاری مردم در صرفه جویی در مصرف آب مشکلات موجود با اعضای شوراهای اسلامی، دهیاران و مردم مطرح می شود.
وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت آب شرب در روستاها از اولویت های اصلی وزارت نیرو است که در همین راستا شرکت آبفار یزد نیز این امر را در راس کارهای خود قرار داده و به دنبال تامین آب شرب سالم و بهداشتی در روستاها می باشد.
اسن مسئول اظهار داشت: به همین منظور ۱۰ آزمایشگاه کنترل کیفیت در استان یزد فعال هستند که نظارت بر کیفیت آب شرب روستاها را به طور مداوم انجام می دهد.
فاتحی افزود: با توجه به افت شدید سفره های آب زیرزمینی و دسترسی نداشتن به آب های سطحی، از طرفی وجود انشعاب های غیرمجاز در روستاها و در برخی مواقع توجه نکردن به الگوی مصرف از سوی مشترکان برای تامین آب روستاها با مشکلات عدیده ای روبه رو هستیم .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی یزد حفر چاه جدید، کف شکنی و بازسازی چاه های موجود، خرید آب از منابع مجاور و کشاورزی و بازسازی شبکه های توزیع را از دیگر اقدام های کوتاه مدت این شرکت در راستای کاهش معضل بی آبی روستاهای استان عنوان کرد.
فاتحی وضعیت آب در روستاهای استان در سال جاری را بحرانی تر از سال های قبل توصیف کرد و گفت: بی آبی بر کشاورزی و بهداشت مردم مناطق روستایی استان تاثیر فراوان می گذارد و یکی از دلایل اصلی مهاجرت روستاییان به شهرها بی آبی است به نحوی که از ۴۲۲ منبع آبی، ۷۷ منبع خارج از مدار و ۱۰۲ منبع نیز در آستانه خشک شدن است.
وی یادآورشد: مجموع شبکه های آب روستایی استان یزد سه هزار و ۸۰۰کیلومتر است که از این میزان یک هزار و ۹۵۰ کیلومتر آن فرسوده است .
این مسئول بابیان اینکه آبرسانی به بیش از ۷۰۰روستای استان از طریق این شبکه های فرسوده انجام می شود افزود: تعویض شبکه های فرسوده استان ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
تابناک
بخش نظردهی بسته شده است..