شناسه خبر: 24235
منتشر شده در مورخ: ۹۵/۰۵/۱۳
ساعت: ۱۲:۰۴
افزایش ۳۰ درصدی برداشت انجیر در مهریز
به گزارش یزدی نیوزمدیرجهاد کشاورزی مهریز از افزایش ۳۰ درصدی برداشت محصول انجیر در این شهرستان خبرداد.
کامیار رسولی افزود: شرایط مناسب آب و هوایی در سال زراعی جاری از علت های اصلی افزایش تولید و برداشت محصول انجیر در شهرستان مهریز است .
وی با بیان این که ۴۰ هکتار از باغات بخش مرکزی و حومه این شهر به کشت محصول انجیر اختصاص یافته، اضافه کرد: برداشت این محصول همه ساله از نیمه دوم تیرماه آغاز و به مدت حدود سه ماه ادامه دارد .
این مسئول مهمترین مناطق تولید محصول انجیر در شهرستان مهریز را دهستان بهادران، خورمیزات، بغداد آباد و حومه شهر مهریز دانست و ارقام مهم این محصول را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد.
رسولی همچنین تعداد بهره برداران محصول انجیردر شهرستان مهریز را حدود ۵۰۰ خانوار ذکر کرد که در کنار سایر فعالیت های کشاورزی در زمینه تولید این محصول نیز فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی مهریز ، خشکسالی، سرمازدگی، آفات، مخلوط بودن باغات انجیر با سایر درختان، نبود بازار مناسب فروش، نوسان قیمت، بالا بودن هزینه برداشت، بالا بودن قیمت نهادهای کشاورزی و فقدان صنایع تبدیلی را از مهمترین مشکلات تولید این محصول ذکر کرد.
رسولی گفت: اکثر انجیر تولیدی در شهرستان مهریز بصورت تر مصرف می شود و بخشی نیز برای فروش به یزد و برخی استان های همجوار ارسال می شود .
وی سطح زیرکشت اراضی کشاورزی شهرستان مهریز را ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار ذکر کرد که از میزان ۵۰۰ هکتار آن باغ است.
مهریز با ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .
وی با بیان این که ۴۰ هکتار از باغات بخش مرکزی و حومه این شهر به کشت محصول انجیر اختصاص یافته، اضافه کرد: برداشت این محصول همه ساله از نیمه دوم تیرماه آغاز و به مدت حدود سه ماه ادامه دارد .
این مسئول مهمترین مناطق تولید محصول انجیر در شهرستان مهریز را دهستان بهادران، خورمیزات، بغداد آباد و حومه شهر مهریز دانست و ارقام مهم این محصول را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد.
رسولی همچنین تعداد بهره برداران محصول انجیردر شهرستان مهریز را حدود ۵۰۰ خانوار ذکر کرد که در کنار سایر فعالیت های کشاورزی در زمینه تولید این محصول نیز فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی مهریز ، خشکسالی، سرمازدگی، آفات، مخلوط بودن باغات انجیر با سایر درختان، نبود بازار مناسب فروش، نوسان قیمت، بالا بودن هزینه برداشت، بالا بودن قیمت نهادهای کشاورزی و فقدان صنایع تبدیلی را از مهمترین مشکلات تولید این محصول ذکر کرد.
رسولی گفت: اکثر انجیر تولیدی در شهرستان مهریز بصورت تر مصرف می شود و بخشی نیز برای فروش به یزد و برخی استان های همجوار ارسال می شود .
وی سطح زیرکشت اراضی کشاورزی شهرستان مهریز را ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار ذکر کرد که از میزان ۵۰۰ هکتار آن باغ است.
مهریز با ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .
منبع: ایرنا
بخش نظردهی بسته شده است..