۱۵ مهرماه، آخرین مهلت ثبت نام در مسابقات ملی مهارت
مدیر کل فنی و حرفه ای استان یزد با اشاره به سطوح برگزاری مسابقات ملی مهارت گفت: ۱۵ مهرماه، آخرین مهلت ثبت نام در مسابقات ملی مهارت است.
مجید حق جو، مدیرکل فنی و حرفه ای استان یزد در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه با اشاره به ماموریت های آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای در استان گفت: نیازهای مهارتی بیش از آموزش ها است اما بر اساس امکانات ما آموزش های خود را دنبال می کنیم و در این راستا نیز از ظرفیت خیرین استفاده می کنیم.
حق جو با اشاره طرح آزمون گری بیان کرد: یکی از رویکردهای ما آموزش با کیفیت بر اساس منجر شدن به آزمون و سنجش مناسب است و بر این اساس سعی داریم که مهارت بر اساس اموزش و همراه با سنجش و مدرک بوده است.
وی ادامه داد: در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با استفاده از استاد کارهای ماهر آموزش های مختلف را دنبال می کند و طرح آزمون گری را اجرا می کند و امیدواریم این استادکاران نیز در سازمان حضور پیدا کنند و کارت آن را دریافت کنند.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان یزد ضمن بیان اینکه در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای اقدامات خوبی در سنوات قبل انجام شده و برنامه های خوبی نیز در پیش روی ما قرار دارد ادامه داد: یکی از اقدامات اثرگذار ما که باعث افتخار است صدور مجوز در مراکز جوار بین کارگاهی است که در آن کارگاه ها می توانند آموزش ها را داشته باشند و مدرک مهارت برای کارگران خود دریافت کنند.
حق جو گفت: یکی دیگر از موارد مورد توجه برگزاری مسابقات ملی مهارت است که این مسابقات در سطوح شهرستانی، استانی، کشوی و جهانی برگزار می شود که تا ۱۵ مهرماه زمان ثبت نام است که در ۴۳ رشته افراد زیر ۲۱ سال می توانند در این مسابقات ثبت نام کنند که امیدواریم از استان یزد شاهد حضور برگزیدگان در مسابقات جهانی باشیم.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان یزد ادامه داد: در حوزه محیط کار واقعی در ابتدای مسیر هستیم و شاید برنامه های تحولی را در این حوزه استفاده خواهیم کرد اما در این مسیر نیز با مشکلاتی روبرو بودیم و الان ۱۲۰ نفر در محیط کار واقعی مشغول هستند.
حق جودر ادامه افزود: تعهد آموزش سالانه ما هفت میلیون و پانصد هزار نفر ساعت است که نیمی از آن در بخش غیر دولتی و بخش دیگر آن در مراکز فنی و حرفه ای انجام می شود.
وی افزود: ۱۶ مرکز آموزشی داریم و در برخی از مراکز خواهران و برادران داریم و آموزشگاه های آزاد نیز ۴۴۵ مرکز است.
حق جو با تاکید بر اینکه نگاه ویژه به مهارت آموزشی امری اساسی است که رسانه ها باید با معرفی مربیان و مهارت های مختلف در جهت ترویج آن گام برداشته شود افزود: یکی از اقدامات انجام شده آموزش در محیط کار واقعی است که به طور مثال فرد تراشکار می تواند در محیط واقعی آموزش پیدا کند که افراد ۲۵ روز تا ۱۸ ماه آموزش های لازم را ببینند.
حق جو گفت: در آزمون ادواری در سال ۱۴۰۰ استان یزد رتبه اول کشوری را کسب کرد و در سال جاری نیز آغاز عملیات تکمیل و تجهیز مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران یزد صورت گرفت.
وی بیان کرد: کلاس های آموزشی بانوان ما در استان تکمیل است و وجود یک مرکز برای بانوان در استان کم است که در برنامه ما ایجاد این مرکز در دستور کار است.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..