میزان جذب اعتبارات عمرانی در استان بالا نیست
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با گلایه از میزان جذب اعتبارات عمرانی استان از سوی دستگاههای مختلف اجرایی، از طراحی مدلی برای تخصص این اعتبارات جهت برون رفت از چالش های فرا روی این بخش خبر داد.
«محمد دهقان منشادی» در نشست با ذیحسابان استان که به منظور بررسی راههای جذب اعتبارات طرح های عمرانی استان به ویژه اسناد خزانه اسلامی برگزار شد، جذب اعتبارات عمرانی به خصوص اسناد خزانه را از مسایل مورد انتظار استان برشمرد و گفت: میزان جذب اعتبارات بالا نیست و با توجه به اینکه زمان کمی به پایان سال مالی باقی مانده است باید تلاش جدی تری توسط دستگاههای اجرایی صورت گیرد.
وی افزود: با توجه به جایگاه ذیحسابان در دستگاههای اجرایی انتظار میرود با ارائه مشاورههای لازم به مدیران، نقش خود را ایفاء کنند.
دهقان از طراحی مدلی برای تخصیص اعتبارات عمرانی استان برای برون رفت از چالشهای فراروی این بخش خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با طراحی و اجرای این مدل شاهد مشکلات کمتری باشیم.
«سعید نورایمانی» معاون نظارت مالی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد هم در این نشست با بیان اینکه این اداره برای جذب اعتبارات عمرانی تمام تلاش خود را به کار گرفته است، گفت: برخی دستگاهها در این زمینه جدیت به خارج ندادهاند و برخی تغییر و تحولات و تغییر مدیریت نیز باعث کندی روند جذب اعتبارات شده است.
وی پیشتر نیز گفته بود؛ حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار سال گذشته برای اجرای طرحهای عمرانی و زیربنایی استان اختصاص یافت که از این میزان، ۴۰۴ میلیارد تومان در قالب اسناد خزانه و بقیه به صورت نقدی بوده است.
نورایمانی افزود: اعتبارات یاد شده بین دستگاههای اجرایی استان توزیع شد و آنها تا پایان تیرماه فرصت دارند برای طرح های خود هزینه کنند.
به گزارش یزدی نیوزو به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، مشکلات مربوط به سامانه ستاد، رغبت نداشتن پیمانکاران در دریافت مطالبات خود از طریق اسناد خزانه، نوسانات قیمتها و مشکلات مربوط به مبادله نشدن موافقتنامههای تخصیصی از چالشهای فرا روی جذب نشدن اعتبارات عمرانی استان است که ذیحسابان دستگاههای اجرایی استان در این نشست به آنها اشاره کردند.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..