برگزاری جشنواره غذایی با طعم بلدرچین در میبد
برای اولین بار در کشور ۴۵ سرآشپز بانو با طبخ انواع غذا با بلدرچینهای پرورش یافته در شهرستان میبد به رقابت آشپزی پرداختند.
«شهناز کریمی» مسئول برگزاری این جشنواره با بیان این که این جشنواره با ایجاد شور و نشاط در بانوان میتواند موجب شادی و ذوق هنری در آشپزی شود، گفت: در این جشنواره ۴۵ نفر از بانوان میبد و اردکان انواع غذاها با بلدرچین را طبخ و در معرض نمایش و داوری قرار دادند.
وی تصریح کرد: در این جشنواره که برای اولین بار درکشور بصورت تخصصی برگزار شد، بانوان شرکت کننده بیش از ۹۰ نوع پخت و ۳۰مدل تنوع غذایی با بلدرچین نظیر شنسل بلدرچین، جوجه کباب، فسنجان، آبگوشت، بلدرچین شکم پر، کیک بلدرچین، سالاد اولیه بلدرچین، بلدرچین پرتقالی، جوانه گندم با بلدرچین، بلدرچین پلو، ناگت بلدرچین، انواع فست فودها با بلدرچین و سوپ شیر با بلدرچین را تهیه کردند.
وی هدف اصلی برگزاری این جشنواره را آشنایی بانوان با آشپزی گوشت و فراوردهای بلدرچین و خواص درمانی آن عنوان کرد و گفت: از آنجا که در دوران کرونا یکی از اصلی ترین تجویز پزشکان برای بیماران در طول درمان مصرف گوشت بلدرچین بود و شهرستان میبد بعنوان قطب پرورش بلدرچین کشور است بر خود لازم دانستیم که با برگزاری اینجشنواره خانوادهها را با طبخ آن آشنا کنیم تا ین غذای سالم و مقوی بعنوان وعده اصلی غذای سفرههای مردم بصورت هفتگی قرار گیرد.
کریمی بیان کرد: در پایان این جشنواره هفت نفر از بانوانی که در تنوع پخت،خوشمزگی غذا و استفاده از مواد مرغوب تلاش داشتند به عنوان آشپز برتر تقدیر بعمل آمد.
وی یادآور شد: قبل از برگزاری این جشنواره همزمان با مبعث پیامبر به مدت یک هفته ۴۲ غرفه دار در نمایشگاه توانمندی های بانوان میبد صنایع دستی خود نظیر عروسک بافتنی، رزین، روغن های گیاهی، ادویه های خانگی، کاربافی، سبدبافی، صنایع تبدیلی، گلسر و اکسسوری، شمع و استند و پوشاک ایرانی را به نمایش گذاشتند.
«سیدجمال سجادی پور» فرماندار میبد نیز در جریان برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: برگزاری این جشنوارهها میتواند در روحیه مردم و بانوان تاثیرات مثبت و بسزایی داشته باشد.
وی افزود: آشنایی خانواده ها با طبخ مختلف بلدرچین بعنوان یک وعده غذایی پرانرژی، موجب تنوع بخشی در پخت غذاهای سالم می شود که می تواند ذائقه خانواده ها را تغییر مثبت دهد.
فرماندار ادامه داد: افزایش سرانه مصرف بلدرچین که یک غذای مقوی ودرمانی به حساب میآید با برگزاری این قبیل جشنوارهها میتواند به عنوان غذای اصلی دیده شود.
سجادی پور تصریح کرد: مصرف بلدرچین در دوران کرونا بخاطر خواص درمانی آن جایگاه خوبی نسبت به سالهای گذشته داشت و امیدواریم این جشنواره اتفاق خوبی برای رونق هر چه بیشتر پرورش بلدرچین در شهرستان میبد و همچنین بومگردیهای آن رقم بزند.
گفتنی است؛ این جشنواره به همت بسیج سازندگی ناحیه مقاومت سپاه میبد، حوزه بسیج حضرت خدیجه الکبری(س) و یک واحد تولیدی بلدرچین در میبد در محل هتل سنتی این شهر با حضور ۴۵ شرکتکننده برگزار شد.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..