اقامه نماز و مناسبات دینی و فرهنگی مبنای برنامهریزی نوروز باشد
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در مورد رویکردهای فرهنگی دولت کنونی، گفت: مناسبات دینی مذهبی، مسئله اقامه نماز و سایر مسائل فرهنگی و صنفی باید موردتوجه و مبنای برنامهریزی با استفاده از تجارب سالهای گذشته باشد.
«علی اصغر شالبافیان» در نشست ستاد سفر استان یزد که در محل استانداری برگزار شد، با بیان اینکه تصمیمگیری استان کاملاً با رئیس ستاد خدمات سفر استان یعنی استاندار است، اظهار کرد: اهمیت موضوع مدیریت سفرها و حجم بالای سفرها منجر شده تا تصمیمگیری با استاندار باشد.
وی در خصوص دغدغههای سال آینده گفت: با توجه به حجم بالای سفرهای نوروزی با خودرو شخصی، باید بتوانیم مسیر سفر را جزء سفر حساب کنیم، لذا در این خصوص باید جشنوارهها را رونق دهیم.
شالبافیان در مورد محورهای مواصلاتی نیز تصریح کرد: باید مشخص باشد که در نقاط و زمان حادثه مسئول مستقر در جادهها چه کسانی هستند و علاوه بر آن سامانه ثبت شکایات و سرعت پاسخگویی بر شکایات باید در اولویت باشد.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به نظارت جدی بر قیمتها تأکید کرد و گفت: ساعات دستگاه خدمات رسان معضلی است که از روز دوم و سوم تعطیلات باید در مورد آن تدبیر شود.
وی در مورد رویکردهای فرهنگی دولت گفت: مناسبات دینی مذهبی، مسئله اقامه نماز و سایر مسائل فرهنگی و صنفی باید موردتوجه و مبنای برنامهریزی با استفاده از تجارب سالهای گذشته باشد.
شالبافیان در مورد پروتکلهای بهداشتی که مورد تأکید دولت است، گفت: بحث رعایت پروتکلها و انعکاس این مسئله از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
وی یکی از مهمترین محورها را کمیته اطلاعرسانی دانست و گفت: انعکاس زحمات دستگاههای خدمات رسان و اهمیت مدیریت بیماری کرونا، باید موردتوجه باشد و تدبیر لازم در این خصوص شود.
معاون گردشگری، اطلاعرسانی خدمات نوروزی را لازم و ضروری دانست و گفت: مدیریت بیماری کرونا باید موردتوجه جدی باشد و وظیفه ما در دستگاه ستاد خدمات سفر، اهمیت به این مسئله است.
سفر ملت را همتراز سفر ریاست جمهوری به یزد برگزار کنیم
«مهران فاطمی» استاندار یزد در این جلسه تأکید کرد: باید زمینه را مانند سفر ریاست جمهوری، برای مردم و ملتی که به یزد سفر میکنند در نظر گرفت و منابع انسانی ما هر خدماتی که در ستاد خدمات سفر است، باید در اختیار بگذارد.
وی با تأکید بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از قرمز شدن وضعیت یزد گفت: «یزد دیگر نمیتواند فرصت نوروز را از دست بدهد.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت دانشگاهها در ایام نوروز یادکرد و گفت: آموزش و پرورش باید تا سقف ۴۰۰ مدرسه آماده شود تا دغدغهای نداشته باشیم.
استاندار بر تأمین امنیت، ایمنی سفر و خصوصاً ایمنی جادهها تأکید کرد و افزود: لذا اگر به علت کوتاهی و سهلانگاری ما جان عزیزی از دست برود، قیامت پاسخگو هستیم.
فاطمی بر حفظ اصالتهای دینی و کدهای اخلاقی مردم تأکید و عنوان کرد: مردم نباید احساس کنند که عقاید، احساسات و فرهنگشان به چالش کشیده میشود و با برنامهریزی این ملاحظات را با حسن سلیقه مدیریت کنیم.
وی در مورد کمپهای ورودی تصریح کرد: باید خوشاخلاقترین و مسلطترین افراد را بهعنوان پیشانی گردشگری در کمپهای ورودی مستقر شوند.
استاندار یزد ادامه داد: دستگاههای خدمات رسان موظف هستند که بهترین خدمات را ارائه دهند و از هیچ خدماتی در طی ۲۴ ساعت نباید کاسته شود.
فاطمی با اشاره به اهمیت کار کمیته نظارت و ارزیابی در ایام نوروز، گفت: باید تمام بازدیدها، رسیدگی به شکایات و… با تیمی قوی انجام شود.
وی یادآور شد: بهترین عملکرد هدیه دریافت خواهد کرد و باید برای اقدامات بزرگ تنبیهها و تشویقهای بزرگی در نظر گرفت.
استاندار با تأکید بر اینکه باید همه بضاعت استان در اختیار ستاد خدمات سفر باشد، گفت: معاونت منابع انسانی باید زمینه را مانند سفر ریاست جمهوری برای خود مردم و ملتی که به یزد سفر میکنند، در نظر بگیرد و هر خدماتی که در ستاد خدمات سفر لازم است، در اختیار بگذارد.
فاطمی در ادامه بحث روستاهای مقصد گردشگری را مطرح کرد و گفت: «باید فرهنگ روستاها بازخوانی و احیا شود و تغییر و تحولات قابلتوجهی را داشته باشیم.
تأکید بر موضوع اطلاعرسانی توسط دستگاهها و کمیتهها، رسیدگی به وضعیت سرویسهای بهداشتی بینراهی، توجه ویژه به راهنمایان گردشگری و توجه به وضعیت مساجد از دیگر موضوعات مطرحشده توسط استاندار یزد در جلسه ستاد سفر استان بود.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..