فراخوان گرنت پژوهشی تا سقف ۳۵ هزار فرانک سوئیس
فراخوان دور جدید حمایت از طرحهای پژوهشی مشترک دانشگاهها و مراکز پژوهشی ایران و سوئیس اعلام شد.
به گزارش یزدی نیوز این فراخوان با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان کارگروه ملی همکاریهای علمی و فناوری با کشور سوئیس و Leading House جنوب آسیا و ایران مستقر در دانشگاه ZHAW اعلام شده است.
برای موفقیت در اخذ این گرنت که شامل همکاری یک استاد از ایران و یک استاد از سوئیس روی موضوعی مشترک میشود، لازم است دانشگاه ایرانی درحمایت از پروژه مشارکت کند و پرداخت مبلغی را تعهد کند.
در صورت برگزیده شدن طرح پیشنهادی، این مبلغ از سوی دانشگاه ایرانی به پژوهشگر برگزیده شده همان دانشگاه پرداخت خواهد شد و پرداخت از سال آینده شروع خواهد شد.
در قالب این فراخوان که تحت عنوان کمکهزینه مشارکت تحقیقاتی Research Partnership Grants در سایت دانشگاه ZHAW اعلام شده است، یک پژوهشگران سوئیسی و ایرانی که قصد تعریف پروژههای پژوهشی مشترک را دارند، میتوانند درخواست خود را برای اخذ گرنت پژوهشی تا سقف ۳۵ هزار فرانک سوئیس به دانشگاه ZHAW ارسال کنند.
این حمایتها شامل حمایت از سه نوع همکاری مشترک به شرح زیر است:
– تعریف پروژههای مشترک جدید که پیش از این با عنوان Seed Money Grant اعلام میشد.
– ادامه، توسعه و گسترش همکاریهای مشترک قبلی مابین محققان دو کشور که پیش از این با عنوان Briding Grant اعلام میشد.
– حمایت از محققان جوان (دانشجویان دکترا) که پیش از این با عنوان Mobility Grant اعلام میشد. ثبت درخواست باید توسط طرف سوئیسی که یکی از اعضای هیئتعلمی یکی از دانشگاهای کانتونال، فدرال، است، انجام شود.
حمایتهای ZHAW دانشگاههای علمی کاربردی یا تربیت معلم این کشور است، در سایت دانشگاه یا توسعه برنامه (joint teaching) شامل تعریف پروژه مشترک، تعریف برنامه تدریس مشترک مابین طرف سوئیسی و یک نهاد دانشگاهی در (joint curriculum development) درسی مشترک ایران (مانند دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی شناخته و تایید شده توسط دولت) میشود. طرف ایرانی، باید استاد یا محقق (دانشجوی دکترا) شاغل در یکی از دانشگاهها/پژوهشگاههای معتبر دولت باشد که تا پایان مدت اجرای پروژه ارتباط (کاری یا تحصیلی) خود را با دانشگاه/پژوهشگاه حفظ کند.
در زمان ثبت درخواست باید علاوه بر پروپوزال و مدارک طرفین پروژه، جدول بودجهبندی شامل اطلاعات هزینههای اجرای پروژه در سوئیس و ایران و همچنین میزان مشارکت مالی طرف ایرانی در حمایت مشترک از پروژه اعلام شود.
بدین ترتیب که هزینه اجرای پروژه در هر کشور و میزان کمکهزینهای که مراجع حمایتی هر کشور از طرح پژوهشی تقبل میکنند، در این جدول وارد میشود. بنابر روال معمول، طرحهایی که سهم حمایت مالی مشترک بالاتری از سمت ایران داشته باشند، از شانس بیشتری برای انتخاب شدن برخوردار هستند.
با توجه به سابقه قبلی موفق همکاری دو کشور در اجرای طرحهای پژوهشی مشترک و پیشرو بودن دانشگاههای سوئیس در علم و فناوری، این فراخوان فرصت مناسبی جهت گسترش همکاریهای پژوهشی کاربردی و باکیفیت ارزیابی میشود.
لذا پیشنهاد میشود دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور ضمن اطلاعرسانی در خصوص وجود این فرصت به اعضای هیئت علمی و دانشجویان دوره دکترا، حتیالمقدور از پژوهشگرانی که قصد اجرای پروژه مشترک با همتایان سوئیسی خود دارند، حمایت مالی کرده تا شانس انتخاب پروژهها افزایش یابد.
اطلاعات کامل فراخوان بر روی سایت مرکز همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی https://international.iut.ac.ir/fa/node/1160 قرار دارد و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با آدرس ایمیل tajvari@of.iut.ac.ir نیز مکاتبه کنند.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..