آموزش رکن بسیار مهمی در افزایش ایمنی است/جنس کار هلال احمر، گرهگشایی است
استاندار یزد با بیان این که جنس کار هلال احمر، گره گشایی از مشکلات جامعه با کار گروهی و خرد جمعی و عشق و علاقه است، گفت: آموزش رکن بسیار مهمی در افزایش ایمنی در جامعه است.
«مهران فاطمی» در دیدار با مدیر عامل هلال احمر استان، هلال احمر را نهادی ارزشمند و عظیم و دارای نیروهای زحمت کش و پرتلاش خواند و افزود: گام نهادن در مسیر خدمت کار با ارزشی است و هلال احمر در این راه با فراز و نشیب و سختی های زیادی مواجه بوده و جنس کار هلال احمر، گره گشایی است.
وی بیان کرد: گره گشایی از دیگران در مشکلات و بحران ها، طبق آموزه ها و تعالی دینی از جایگاه مهمی برخوردار است، در این راستا نیروهای هلال احمر با کار گروهی و خرد جمعی و عشق و علاقه در میدان خدمت رسانی هستند و در روند خدمت رسانی شاهد تلاش های خوبی هستیم.
فاطمی با ابراز خرسندی از گزارش های ارائه شده تصریح کرد: هلال احمر از جمله مجموعه هایی است که در هر بخش آن، خدمتی تعریف شده و انبوهی از خدمات و فعالیت ها در این حیطه گسترده قابل ذکر است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش رکن بسیار مهمی در افزایش ایمنی در جامعه است، همان طور که دیدیم در حمله اخیر سایبری اگر حضور تکنسینها در ارائه خدمات به صورت آفلاین نبود با بحران مواجه میشدیم و در این زمینه، اهمیت آموزش نیروها خود را نشان داد.
استاندار گفت: در ابتدای امر ۱۰۰ جایگاه سوخت دچار مشکل شد اما در ظرف مدت چند ساعت این بحران به خوبی مدیریت گردید، ما در کشور با بحران هایی مواجه هستیم که با جان افراد سر و کار دارد و این نوع خدمت بسیار ارزشمند است.
وی افزود: در هلال احمر نیز با نجات افراد در سوانح و حوادث مواجه هستیم و باید تجهیزات و امکانات لازم را در اختیار داشته باشیم، در این باره تعامل و همراهی مجموعه ها و دستگاهها در رفع موانع میتواند زیرساختها لازم را در توسعه خدمات هلال حمر فراهم کند.
وی بیان کرد: همچنین آموزش شاخصه مهمی در کاهش تلفات و خسارات در مواقع بروز حوادث است و باید در این زمینه سرمایه گذاری شود.
استاندار تصریح کرد: یزد باید در آموزش الگو و پایلوت باشد و در آموزش عمومی و تخصصی نیازمند برنامهریزی هستیم و در این باره استانداری یزد در حد توان در جهت ایجاد زیرساختهای لازم تلاش می کند.
وی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش امدادگران و جوانان هلال احمر استان خاطرنشان کرد: در سفرهای شهرستانی با ظرفیت های هلال احمر و توانمندی ها آشنا شدیم و حضور مستعد و توانای جوانان با انگیزه بسیار موجب دلگرمی است.
دکتر «محسن حرازی زاده یزدی» مدیر عامل هلال احمر نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیتهای هلال احمر، اظهار کرد: هلال احمر، نهاد عمومی و غیردولتی است که اولویت اولیه و هفت اصل مهم آن شامل فعالیتهای داوطلبانه و بشردوستانه و بی طرفی و بی غرضی و جهان شمولی است.
وی افزود: در حوزه امداد و نجات و توان افزایی نیروها و تامین منابع انسانی و توان بخشی در حوادث و کمک های مردمی تلاش های خوبی در سالهای گذشته تاکنون صورت گرفته است که در سال گدشته با مستقر شدن بالگرد در اشیانه هلال احمر استان و همچنین خرید پهپاد جستجو و نجات اقدامات موثر و مثبتی در امداد و نجات برداشته شد.
وی بیان کرد: ساختار تشکیلاتی هلال احمر انتخاباتی وداوطلبانه است و نیروهای توانمندی را تربیت مینماید،هر چند کرونا بسیاری از عملیات ها و فعالیتهای هلال احمر را با مشکلاتی همراه کرد، اما از طریق فضای مجازی، آموزش های زیادی ارائه شده است.
حرازی زاده عنوان کرد: تشکیل تیم امداد نجات کوهستان و امداد و سیلاب و توان افزایی نیروها اهمیت زیادی دارد و در حوزه آموزش و پروهش در جهت رفع نیازها، رویدادهای خوبی اتفاق افتاده است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی یکیاز ظرفیتهای مهم در حوزه آموزش و پژوهش و توانمندسازی است و نسبت به دیگر استان رتبه خوبی در این بخش داشته ایم و امید است به کمک محجموعه استان بتوانیم آموزش ها را توسعه بدهیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: در حوزه جوانان افتخارات بزرگی به دست آمده و برنامه های مدونی برای کودکان در سطح مهدهای کودک و مدارس عملیاتی شده است.
وی افزود: خوشحالیم نقشی در فعالیت های اجتماعی استان داریم و اگر بتوانیم یکهزار نفر را آموزش دهیم ظرفیت بزرگی در کاهش خسارات است، ضمن اینکه این آموزش ها می تواند به جامعه و خانواده ها منتقل شود.
حرازی زاده بیان کرد: فعالیت های هلال حمر منافاتی با فعالیت های فرهنگی ندارد و می تواند همسو با بسیاری از برنامه ها در سطح استان در تمامی سنین باشد و هر کس با حضور خود به نوعی به این مجموعه خدمت میرساند.
وی عنوان کرد: حضور خیرین در هلال احمر نیز ظرفیت بسیار ارزشمندی است، البته در حوزه جوانان کرونا محدودیت هایی را ایجاد کرده است، اما یک سری پتانسیل های جدیدی را رقم زد و در حوزه مذهبی و اجتماعی و فرهنگی ظرفیت های مهمی شکل گرفته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد تصریح کرد: یکی از این فعالیتهای داوطلبان اعزام کاروان های سلامت به مناطق محروم است که مورد استقبال قرار گرفته همچنین طرح نذر آب ۴ را در کنار فعالیتها عملیاتی کردهایم که در طول این چهار دوره طرح نذر آب حرکتهای ارزشمندی به همت داوطلبان و خیرین صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: این طرح در جهت رسیدگی به مشکلات در در منطقه غرب است و در تلاشیم همچون سالهای قبل کارهای درمانی خوبی انجام شود.
حرازی زاده اظهار کرد: همچنین اجرای طرح هایی در حمایت از اقشار ضعیف اجرایی شد و در مناطق روستایی، به توزیع بسته های بهداشتی و معیشتی پرداخته ایم.
وی گفت: کارهای درمانی برای مددجویان در حوزه درمان و بهداشت و توان بخشی و فعالیت داروخانه برای کاهش دغدغه تامین دارو و فعالیت مرکز جامع توان بخشی هلال حمر و برگزاری دوره هایی گفتار درمانی و کار درمانی و فیزیوتراپی از جمله این اقدامات به عموم مردم است.
مدیرعامل هلال احمر استان افزود: شکل گیری خانه های هلال یکی از مسائل مهمی است، فلسفه وجودی این خانه های هلال ارائه خدمات در مناطق محروم و دوردست است.
وی بیان کرد: آموزش افراد در مواجهه با حوادث و بلایا بسیار مهم است و تا رسیدن به موقع و اعزام نیروها می توانند خدمات خوبی را ارائه دهند.
حرازی زاده عنوان کرد: فعالیت در روستاها و اجرای پروژه ها در قالب آموزش به بانوان در طرح یاس از دیگر اقدامات است، هلال احمر نهادهای خودجوش مردمی به شمار می روند و خانه هلال ظرفیت مهمی در این مسیر است به خصوص با توجه به تعامل با جوانان مجموعه به آرامش خوبی در مسیر تحقق اهداف رسیده است.
وی تصریح کرد: آموزش فعالیت ها و اقدامات کمک های اولیه در کاهش خسارات نقش مهمی دارد و در این زمینه دوره های عمومی و تخصصی و نیزدوره های آموزش ضمن خدمت برای کارمندان دولت برگزار می شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر یزد، حرازیزاده در پایان خاطرنشان کرد: باید اعتبارات استانی به هلال احمر تخصیص یابد چرا که وضعیت اعتبارات خوب نیست و از نظر لجستیک و تجهیزات در مدیریت بحران و حضور در ماموریتها، باید تقویت شود.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..