معرفی ۱۰ نانوای برتر یزد

به گزارش یزدی نیوز، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به فعالیت ۱۲۵۰ واحد نانوایی فعال در یزد گفت: در سال گذشته تعداد ۱۰ نفر نانوا بعنوان نانوایان برتر در کارگروه معرفی گردیدند.


محمدرضا علمدار یزدی اظهار داشت: کار نظارت بر تولید نان با توجه به حساسیت فرآیند تولید، از تامین گندم شروع می‌شود و تا کارخانه‌های آردسائی و در نهایت نحوه توزیع آرد و رساندن آن به محل نانوایی و تا تحویل نان به مصرف‌کننده را شامل می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه دیده می‌شود در مسیر تبدیل گندم به نان یعنی از سیلوی گندم تا سفره مصرف‌کننده شرایط فرق می‌کند و به تبع آن نحوه نظارت نیز به تناسب متفاوت است، تصریح کرد: همواره نظارت بر واحدهای نانوایی از جنبه‌های مختلف مدنظر قرار می‌گیرد.

علمدار یزدی در رابطه با مسائل بهداشتی و رعایت استاندارهای مربوطه نظیر میزان مصرف افزودنی‌های مجاز و بهداشت محیط عنوان کرد: از طریق عوامل معاونت محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اقدام مستمر در این زمینه انجام می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به اینکه در صورت وجود شکایات مردمی موضوع به صورت فوق‌العاده پیگیری می‌شود،  خاطرنشان کرد: در رابطه با بحث رعایت قوانین نظام صنفی و تخلف‌های اقتصادی از طریق بازرسان اصناف و کارشناسان صنعت، معدن و تجارت و همکاری عوامل فرمانداری و حسب نیاز عوامل تعزیرات حکومتی، به صورت بازرسی‌های مشترک روزانه بازرسی به عمل می‌آید.

وی تصریح کرد: در صورتی که شکایتی از طریق مکاتبه یا از طریق تلفن ستاد خبری ۱۲۴ و یا حضوری توسط فردی از مصرف‌کنندگان بیان شود، این موضوع هم در اولویت کار قرار می‌گیرد و بلافاصله کار رسیدگی آغاز می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت:  کار نظارت بر تأمین گندم تولید آرد و عرضه نان در تمام سطوح و فرآیند تولید نیز به همین ترتیب اتخاذ می‌شود، به علاوه اینکه در امر غیرصنف تاکید بر نظارت توسط کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت است.

وی با اشاره به اینکه در سطح استان یزد یک هزار و ۲۵۰ واحد نانوایی فعال وجود دارد، تصریح کرد: اداره اماکن نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی هم نقش قابل توجهی در ثبات بازار و ترویج قانونمداری دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در ارتباط با گروه بازرسی عنوان کرد: همانطور که قبلاً اشاره شد، در ارتباط با رسیدگی به تخلفات قانون نظام صنفی از طریق بازرسان اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات، فرمانداری با هماهنگی و برنامه‌ریزی و مدیریت این سازمان در حال انجام است.

علمدار یزدی با اشاره به اینکه بیشترین تخلفات فروش اجباری نان با تخمه است که طبق قوانین نظام صنفی و توسط تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌شود، ادامه داد: به دلیل اینکه اتحادیه صنف نانوایان نیز متولی و عهده‌دار ساماندهی متصدیان صنفی هستند، معمولاً بر اساس ضوابط اتحادیه‌های صنفی، اتحادیه نانوایان نقش قابل ملاحظه‌ای در تشویق واحدهای تحت پوشش دارد که این کار از طرق مختلف از جمله تنظیم سهمیه آرد آنها، یا اعزام به سفرهای زیارتی و سیاحتی انجام شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به اینکه در سال گذشته تعداد ۱۰ نفر نانوا به عنوان نانوایان برتر در کارگروه معرفی شدند، افزود: در اولویت کار ما و اتحادیه نیز تشویق اعضاست ولی هرگاه بحث زیرپا گذاشتن قانون باشد مطابق ضوابط اقدام می‌شود.

وی گفت: شرایط و روش تشویق نانوایان هم متفاوت است که توسط اتحادیه، فرمانداری و یا سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت لوح‌تقدیر که قابل نصب در محل نانوایی بوده و در مواردی سفرهای زیارتی، سیاحتی،  اعلام برتری نانوایان در مراسمات و همایش‌ها و جلسات و همچنین اختصاص آرد یارانه‌ای فوق‌العاده هم برای بالابردن میزان پخت صورت گرفته است.

منبع: تسنیم

بخش نظردهی بسته شده است..