موافقت رئیس جمهور با تامین اعتبار چهار طرح درمانی یزد
رئیس جمهور ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان یزد درخصوص موفقیت ممتاز آنها در کنترل وضعیت کرونا در این استان، گفت: در این راستا لازم است تجربیات کادربهداشت و درمان یزد که توانستهاند علیرغم وجود شرایط مساوی در همه استانها، به صورت خاص و موفقیتآمیزی این شرایط را کنترل کنند، به سایر استانها منتقل...
آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در نشست ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان یزد درخصوص موفقیت ممتاز آنها در کنترل وضعیت کرونا در این استان، تصریح کرد: لازم است تجربیات کادر بهداشت و درمان یزد که توانستهاند علاوه بر وجود شرایط مساوی در همه استانها، به صورت خاص و موفقیتآمیزی این شرایط را کنترل کنند، به سایر استانها منتقل شود.
وی به درخواست استاندار یزد مبنی بر حمایت دولت جهت تکمیل چهار طرح بیمارستانی با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد این استان اشاره و خاطرنشان کرد: موافق پرداخت کامل اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل این چهار طرح هستیم. در عین حال اگر بنا بر هر دلایلی امکان تامین اعتبار هر چهار طرح وجود نداشت، باید طرحها اولویتبندی و طرحی که امکان بهرهبرداری از آن در بازه زمانی کمتر وجود دارد، تامین اعتبار شود.
رئیس جمهور با اشاره به درخواست دیگر استاندار یزد در زمینه پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان این استان، گفت: پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان یکی از اولویتهای دولت بوده و با جدیت در حال پیگیری است.
رئیسی به تاکید استاندار یزد به نگاه ویژه به شرایط اتباع این استان نیز اشاره کرد و گفت: باید مدلی صحیح و قابل اعتماد برای واکسیناسیون اتباع در کنار واکسیناسیون مردم کشور دنبال شود.
وی همچنین نسبت به سخنان استاندار یزد درخصوص حمایت از بخش گردشگری نیز خاطرنشان کرد: در این راستا باید سازوکارهایی برای حمایت و رونق بخش گردشگری تعریف شود.
«محمدعلی طالبی» استاندار در این جلسه با بیان این که یزد یکی از استانهای پیشتاز در کنترل و کاهش آمار بستری ها در پیک پنجم کرونا بود، گفت: در حال حاضر آمار بستریهای کرونایی استان به حدود ۴۵۰ نفر یعنی نصف آمار بستریهای قله این پیک رسیده و از طرفی در آمار فوتیهای کرونا نیز شرایط بسیار خوبی داریم که این مهم مرهون تلاشهای کادر بهداشت و درمان و زیرساختهای موجود در استان است.
وی مهاجرپذیری، گردشگرپذیری و صنعتی بودن استان را از جمله عوامل بالا بودن آمار تردد به یزد دانست و اظهار کرد: همین موارد موجب شد که یزد به عنوان یکی از اولین استانهای کشور وارد پیکهای اول و پنجم کرونا شود اما با مدیریت خوب شکل گرفته و همکاری همه دستگاهها این شرایط، بسیار سریع و به خوبی کنترل شد.
استاندار در ادامه به اقدامات و فعالیتهای انجام شده در استان به دنبال وقوع بحران کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: ایجاد کارگاههای تولیدی ماسک در یزد به عنوان استان پیشتاز در این امر، جلب مشارکت خیرین و تجهیز همه بیمارستانهای استان به دستگاههای اکسیژن ساز و سایر ملزومات با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان و اعطای وام قرض الحسنه به ۱۳ هزار نفر از اصناف به پشتوانه سپردهگذاریهای صنایع و معادن استان از جمله بزرگترین اقدامات انجام شده در این زمینه است.
طالبی یکی از کارهای ویژه استان را ایجاد بیمارستان بحران عنوان و تصریح کرد: در این راستا بازسازی یکی از بیمارستان های قدیمی در دستور کار قرار گرفت و این بیمارستان به عنوان اولین بیمارستان بحران کشور با ۱۴۰ تخت، به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در ادامه به روند واکسیناسیون در استان اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث واکسیناسیون با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) و دستگاههای مختلف، ۱۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون با ظرفیت تزریق روزانه ۳۰ هزار دز واکسن راه اندازی شده است.
طالبی در بخش دیگری از سخنانش به وجود چهار طرح بیمارستانی با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در شهرستان های مهریز، اردکان، اشکذر و نیز بیمارستان بحران اشاره و اظهار کرد: در صورت تامین اعتبار طرحهای مذکور و بهرهبرداری از آن ها، قریب به ۶۰۰ تخت به ظرفیت تختهای بیمارستانی استان یزد اضافه میشود.
وی همچنین خواستار تامین اعتبار مورد نیاز برای پرداخت بدهی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) شد.
این مسئول با بیان این که حدود ۴۰ درصد از بیماران استان از استانهای دیگر به یزد میآیند، افزود: درخواست ما این است که تخصیص اعتبارات نه براساس شاخص جمعیت، بلکه براساس میزان بستری ها صورت گیرد تا بتوانیم پاسخگوی بیمارستان ها و شبکه بهداشت و درمان استان باشیم.
وی همچنین خواستار نگاه ویژه به شرایط اتباع بیگانه در استان شد و گفت: حدود ۱۵ درصد از جمعیت استان را اتباع بیگانه تشکیل می دهند که نیازهای خاصی را در حوزه بهداشت و درمان و به ویژه در بحث کرونا دارند.
طالبی در پایان به سایه کرونا بر بخش گردشگری استان و کافی نبودن حمایت های انجام شده از این بخش اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر واحدهای اقامتی و گردشگری با مشکلات بسیار زیادی روبرو هستند که امیدواریم با نگاه ویژه به بخش گردشگری، شاهد گشایش بهتری در این بخش باشیم.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..