واکسیناسیون تمامی معلمین به عنوان یک الزام دنبال شود/ ضرورت فرهنگسازی در قشر دانش آموز درخصوص رعایت الزامات مقابله با کرونا / جا افتادن گفتمان توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در بدنه آموزش و پرورش/ آموزش های فنی و حرفه ای یکی از مهمترین راهبردها برای حل مشکل بیکاری استان
استاندار یزد با بیان اینکه واکسیناسیون کلیه معلمین، کادر آموزشی آموزش و پرورش و مدارس باید به عنوان یک الزام دنبال شود، اظهارداشت: واکسیناسیون کامل آموزش و پرورش به معنی اعتماد سازی بین خانواده هایی است که قرار است فرزندان خود را برای مباحث آموزشی در اختیار ما بگذارند.
به گزارش یزدی نیوز دکتر طالبی در نشست شورای آموزش و پرورش استان که در محل سالن جلسات تالار فرهنگیان برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، گفت: در روزهای آینده جزئیات بیشتری از روند بازگشایی مدارس روشن می شود اما در هر حال باید آمادگی کاملی برای هر دو نوع آموزش حضوری و مجازی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون کلیه معلمین، کادر آموزشی آموزش و پرورش و مدارس باید به عنوان یک الزام دنبال شود، اظهارداشت: واکسیناسیون کامل آموزش و پرورش به معنی اعتماد سازی بین خانواده هایی است که قرار است فرزندان خود را برای مباحث آموزشی در اختیار ما بگذارند.
استاندار یزد با اشاره به ضرورت فرهنگسازی در قشر دانش آموز درخصوص رعایت الزامات کرونا و تهدید های متصور از ناحیه سویه های جدید این ویروس، خاطرنشان کرد: آموزش های حضوری یا مجازی مدارس و فرهنگسازی می تواند به پیشگیری از پیک های جدید کرونا کمک کند.
دکتر طالبی ادامه داد: در صورت بازگشایی مدارس و ارائه آموزش ها به صورت حضوری می توان بعضی از نادانسته هایی که خانواده ها با آن روبرو هستند را منتقل کرد.
وی افزود: با این احتساب آموزش و پرورش میتواند بخشی از بار فرهنگسازی در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی را برای جامعه به دوش کشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش جا افتادن گفتمان توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در بین بدنه آموزش و پرورش را یکی از اتفاقات خوب سال های اخیر دانست و تصریح کرد: خوشبختانه این رویکرد در بین خیرین و افرادی که به نوعی قصد کمک به آموزش و پرورش استان را دارند، مورد توجه قرار گرفته و باید به صورت جدی در استان دنبال شود.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آمارهای منتشره در حوزه اشتغال گفت: این آمار بار دیگر نشان داد که در استان یزد با چالش بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی روبرو هستیم.
دکترطالبی ادامه داد: رویکردهای تعریف شده در استان در بخش های اقتصاد دانش بنیان، توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال در حوزه هایی که بتوان فارغ التحصیلان را جذب خود کند، زمانبر بوده و آثار خود را تا یکی دو دهه آینده در بازار اشتغال نشان می دهد.
استاندار یزد تصریح کرد: اطلس اشتغال بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی به گونه ای است که با اصلاح همان رویکرد ها نیز نمی توانند فرصت هایی برای اشتغال در رشته های مرتبط با تحصیلات خود را بدست آورند.
وی توسعه آموزش های فنی و حرفه در حوزه های فعالیت هنرستان ها و دانشگاه های فنی و حرفه ای را، تنها راه بهبود بخشیدن شرایطی اشتغالی عنوان کرد.
دکترطالبی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به ضرورت تدوام روند خدمت رسانی مدیران تا آخرین روز فعالیتشان، خاطرنشان کرد: از نخستین روز پذیرش این مسئولیت با جدیت و در حد توان خود به ایفای مسئولیت پرداختم، این روزها نیز مثل همان روزهای نخست بدون ذره ای خلل و سستی فعالیت های خود را با جدیت دنبال میکنم.
استاندار یزد ضمن تشکر از تقدیر اعضای شورای آموزش و پرورش استان از وی، بیان کرد: به نظر بنده تمام اقدامات و فعالیت های انجام شده در این سال ها، در چارچوب مسئولیت های خود و وظیفه ای که نسبت به جامعه آموزش و پرورش استان داشتیم، صورت گرفت و هنوز هم کارهای زیادی برای انجام شدن وجود دارد.
وی در پایان اضافه کرد: امیدوارم مجموعه آموزش و پروش استان در کنار افرادی که در مسئولیت های مختلف قرار می گیرند، این مسیر را ادامه داده و همانطور که یزد در بسیاری از شاخص های مرتبط با آموزش و پرورش، استان برتر کشور بوده بازهم به درخشش خود ادامه دهد و شاهد اعتلای بیش از پیش جامعه، استان و نام یزد در حوزه آموزش و پرورش باشیم.
همچنین در پایان این نشست از برنامه اجرایی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ آموزش و پرورش استان یزد رونمایی شد.
منبع:استانداری یزد
بخش نظردهی بسته شده است..