چگونه از سرقت منزل در ایام محرم پیشگیری کنیم؟
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد: با جدی گرفتن توصیههای پلیسی در راستای پیشگیری از سرقت منزل، نقش غیر قابل انکار خود را در افزایش امنیت جامعه به خوبی ایفا کنید.
به گزارش یزدی نیوز، سرهنگ “محمد رضا مزیدی”گفت: سرقت یکی از اصلیترین پایههای وقوع حوادث را به خود اختصاص داده است و هر کس ممکن است قربانی یک سرقت شود؛ به همین دلیل در هر شرایطی باید در حفظ و نگهداری اموال خود کوشا باشید.
وی با بیان اینکه بروز هر گونه سرقتی از شما، آرامش خاطرتان را تا مدتها از بین میبرد افزود: باور کنیم که رعایت نکاتی بسیار ساده و بدیهی میتواند در پیشگیری از سرقت اموالمان به ما کمک کرده و تبهکاران را در رسیدن به اهدافشان ناکام گذارد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت : با جدی گرفتن توصیههای زیر از یک بحران روحی شدید در خانواده خود جلوگیری کرده و هم نقش غیر قابل انکار خود را در افزایش امنیت جامعه به خوبی ایفا کنید.
– زمانی که خانه را ترک میکنید، از بسته بودن همه راههای ورودی اعم از درها و پنجرهها اطمینان حاصل کنید.
– اگر تمایل دارید پنجرهها را باز بگذارید، حتماً برای آنها حفاظ در نظر بگیرید.
– روی دیوار حیاط منزل خود، حفاظ مقاوم نصب کنید؛ حفاظ را طوری تعبیه کنید که اگر تیر چراغ برق، علمک گاز، درخت یا ماشینی در کنار آن قرار داشت، سارقان نتوانند از آنها برای ورود به ساختمان استفاده کنند.
– از باز کردن درب آپارتمان برای افرادی که با سایر واحدها کار دارند، خودداری کنید.
– اگر درِ پارکینگ منزل به صورت کنترلی باز و بسته میشود، پس از خروج منتظر بمانید تا کاملاً بسته شود.
– وسایل را طوری داخل خودرو قرار دهید که توجه افراد را جلب نکند. این کار را میتوانید در داخل پارکینگ انجام دهید.
– همه با هم از منزل خارج نشوید. خروج هم زمان ساکنان توجه افراد را جلب میکند.
– در صورت امکان از چراغهای دارای حسگر که با حرکت افراد روشن میشوند، استفاده کنید.
– در صورت نقل مکان به منزل جدید یا مفقود شدن کلید، سریعاً نسبت به تعویض توپی قفلِ در اقدام کنید.
– از واگذاری کلید به بنگاههای معاملات ملکی، شرکتهای خدماتی و کارگران و تعمیرکاران خودداری کنید.
– اگر میخواهید به مسافرت بروید یا مجبورید چند روزی خانه را خالی بگذارید، وسایل برقی منزل خود از جمله سیستمهای روشنایی و نیز وسایل صوتی و تصویری را به سیستمهای دارای زمانبندی مجهز کنید. این سیستمها با توجه به زمانی که بر روی آنها تنظیم میکنید، در طول شبانه روز وسایل برقی شما را به صورت اتوماتیک روشن و خاموش میکنند.
– از بستن پردهها پرهیز کنید. زیرا این کار در طول ساعات روز غیر طبیعی به نظر میرسد و نشانه این است که شما در منزل نیستید.
– بهتر است خط تلفن منزل خود را به شماره تلفن همراهتان انتقال دهید تا در صورت تماس دیگران با خط ثابت منزل، بتوانید پاسخ داده و هر گونه ظنّی را نسبت به عدم حضورتان خنثی کنید.
– همسایههای امین میتوانند زمانی که شما در خانه نیستید، مراقب اوضاع باشند. این کار باید در غیاب آنها توسط شما نیز انجام شود. با این حال مراقب باشید افراد ناشناس و غیر مطمئن را از برنامه سفر خود مطلع نکنید.
– دوربینهای حفاظتی در هر قسمتی از منزل قابل نصب هستند. میتوانید آنها را به رایانهی شخصی خود وصل کرده و حتی زمانی که در منزل نیستید، فضای داخلی و محوطه بیرونی را کنترل کنید.
– اگر وارد خانه شده و متوجه سرقت شدید، بدون اینکه به چیزی دست بزنید، فوراً خارج شده و با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرید.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
بخش نظردهی بسته شده است..