زمینگیر شدن سوداگران مرگ در یزد

فرمانده انتظامی استان از کشف ۱۵۵ کیلو تریاک و ۵۳ کیلو حشیش و دستگیری ۲ نفر از سوداگران مرگ خبر داد.

به گزارش  یزدی نیوز، سردار عباسعلی بهدانی فرد گفت: در راستای مبارزه بی امان با سوداگران مرگ، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کنترل محور‌های مواصلاتی را مد نظر قرار دادند

وی ادامه داد: ماموران شب گذشته با رصد دقیق اطلاعاتی یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ مربوط به قاچاقچیان را در محور مهریز ـ یزد شناسایی و متوقف کردند.

فرمانده انتظامی استان یزد خاطرنشان کرد: در بازرسی از این خودرو ۱۵۵ کیلو تریاک و ۵۳ کیلو حشیش کشف و ۲ نفر از قاچاقچیان که قصد انتقال این محوله‌های افیونی از جنوب شرق به تهران را داشتند، دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شدند.

کشف ۱۳ دستگاه ماینر قاچاق در یزد

فرمانده انتظامی شهرستان یزد تصریح کرد: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال قاچاق در سطح شهر موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس انتظامی کلانتری ۱۱ شهید چمران قرار گرفت.

سرهنگ سعید زینلی افزود: ماموران طی چندین مرحله و درعملیات‌های پی در پی در ۲۴ ساعت و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی‌های مکرر موفق شدند، ۱۳ دستگاه ماینر را که اقدام به استفاده از برق به صورت غیرمجاز می‌کرد، کشف کنند.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی این دستگاه‌ها توسط کارشناسان ۲ میلیارد ریال تعیین شده است، گفت: در این رابطه ماینر‌ها جمع آوری و در این راستا پرونده تشکیل و تحت پیگرد قرار گرفت.

منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..