استاندار یزد در آیین بهره برداری و جشن دسترسی تمام روستاهای استان یزد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی

کمک به پایداری جمعیت و مهاجرت معکوس به روستاها با توسعه زیرساخت های ارتباطی این بخش

دکتر طالبی با اشاره به نقش توسعه زیرساخت های ارتباطی در پیشرفت روستاها، خاطرنشان کرد: در صورت بهره مندی مناسب از زیرساخت های ارتباطی شاهد پایداری جمعیت و مهاجرت معکوس به روستا ها خواهیم بود.

به گزارش یزدی نیوز دکتر طالبی در آیین بهره برداری و جشن دسترسی تمام روستاهای استان یزد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات که با حضور محمدجواد آذری جهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیت الله ناصری؛نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، سید جلیل میرمحمدی؛ نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی در سالن کوثر استانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از همراهی و حمایت وزارت ارتباطات در پیشبرد اهداف و برنامه های این حوزه و ارتقاء شاخص های آن، اظهار داشت: استان یزد بواسطه ارتقاء شاخص های این حوزه، یکی از استان های برتر کشور در شاخص های اقتصادی و توسعه ای بوده و با پوشش ۱۰۰ درصدی اینترنت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان به عنوان اولین های تحقق این مهم در کشور است.
استاندار یزد ادامه داد: علی رغم اینکه جمعیت روستایی استان حدود ۲۰ درصد است اما بافت جمعیتی و جغرافیایی استان یزد به گونه ای است که قریب به نیمی از جمعیت استان، از خدماتی که در روستا ها صورت میگیرد، بهره مند می شوند.
وی با بیان اینکه در تعطیلات و برخی از فصول سال از جمله بهار و تابستان جمعیت افراد ساکن در روستاها، چندین برابر جمعیت اسمی آن ها می شود، اظهار داشت: با این احتساب جشن و موفقیت دسترسی روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت، موفقیتی است که اکثر مردم استان یزد از آن بهره مند می شوند.
د دکترطالبی با اشاره به نقش توسعه زیرساخت های ارتباطی در پیشرفت روستاها، خاطرنشان کرد: در صورت بهره مندی مناسب از زیرساخت های ارتباطی شاهد پایداری جمعیت و مهاجرت معکوس به روستا ها خواهیم بود.
استانداریزد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اقدامات انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات رویکرد اقتصاد دانش بنیان را برای توسعه استان فرا روی ما قرار داده است، تصریح کرد: استان یزد؛ اولین استان کشور است که به طور رسمی رویکرد اقتصاد دانش بنیان را به عنوان اصلی ترین محور توسعه استانی در نظر گرفته و این موضوع را به صورت جدی دنبال کرده است.
وی، وجود زیرساخت های مناسب ارتباطی، نیروی متخصص و تحصیل کرده و ضرورت سامان دادن اقداماتی جهت کاهش آسیب های ناشی از رشد بی رویه صنعتی از جمله آسیب به محیط زیست و کاهش منابع آبی را از دلایل انتخاب اقتصاد دانش بنیان به عنوان راهبردی مهم در استان عنوان کرد.
دکترطالبی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر شاهد غلبه گفتمان اقتصاد دانش بنیان بر دیگر مباحث توسعه ای هستیم، اظهارداشت: همراهی های خوبی از سوی مسئولین استانی و کشوری در این حوزه شده و این موضوع سرمایه بسیار خوبی را برای استان بوجود آورده که در نهایت می تواند نتایج بسیار خوبی را به دنبال داشته باشد.
استاندار یزد ادامه داد: بر این اساس برنامه های بسیار خوبی در استان ترتیب داده شده و استان یزد، اولین استانی بوده که برنامه راهبردی نظام نوآوری را تدوین و تصویب کرده و آن را به مرحله اجرا گذاشته است.
وی با اشاره به برنامه مشترک موجود بین دستگاه های دولتی، نهادهای عمومی و بخش خصوصی جهت حرکت در مسیر نوآوری، خاطرنشان کرد: استان یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راه اندازی کارخانه نوآوری را شروع کرد و امیدواریم طی یکی دوماه آینده فاز اول کارخانه را افتتاح شود.
دکتر طالبی در ادامه اجرای برنامه هایی در زمینه توسعه استارتاپ ها و مراکز شتاب دهنده استان را از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه عنوان و تصریح کرد: در این راستا برنامه های جهت معرفی زیست بوم فناوری استان، به عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت و حرکت استان اجرا شد.
استاندار یزد با تاکید بر اینکه نگاه ما به آینده این است که یزد الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور شود، بیان کرد: در سفر دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور به استان این رویکرد استان طرح شد که ایشان قول مساعدت در این زمینه را دادند.
عالی ترین مقام اجرایی استان در پایان اضافه کرد: خوشبختانه با اجرای برنامه هایی در این حوزه و سایر حمایت هایی که از طرف وزارت ارتباطات صورت خواهد گرفت، زیرساخت های لازم برای انتخاب یزد به عنوان الگوی اقتصاد دانش بنیان در کشور بوجود خواهد آمد که نوید بخش آینده ای بسیار خوب در حوزه توسعه و اقتصاد استان خواهد بود.

منبع:استانداری یزد

بخش نظردهی بسته شده است..