اصولگرایان از مردم درس بگیرند/مردم به شعار کلمه “تغییر” رای دادند
نماینده اصلاح طلب مجلس می گوید بهتر است اصولگرایان با تشکیل مجلس در سایه، نظارهگر اقدامهایی که ازسوی مجلس دهم و دولت انجام میشود، باشند و با نقدهای منطقی و پیشنهادهایی که مطرح میکنند به انجام امور یاری برسانند.
به گزارش یزدی نیوزمحمدرضا تابش در گفتوگو با نامهنیوز با اشاره به پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: تاکید بیش از حد بر لفظ پیروزی و شکست که حساسیتبرانگیز است، چندان خوشایند نیست و باید بگوییم مشارکت خوب مردم در انتخابات، به خودی خود برای مردم و کشور پیروزی است.
مردم به شعار کلمه "تغییر" رای دادند
او با تاکید بر لزوم آسیبشناسی عدم مشارکت حدود ۴۰ الی ۵۰ درصد مردم در تهران و شهرستانها، گفت: با توجه به شعارهایی که مجموعه اصلاحطلبان و اعتدالگرایان عنوان کردند و همچنین عملکرد نامطلوب اصولگرایان در ۸ سال اخیر در یک کلام میتوان گفت که مردم به شعارهای لیست امید که در کلمه "تغییر" متجلی بود، رای دادند.
نماینده مردم اردکان در مجلس نهم تشریح کرد: در واقع مردم به تغییر در سازوکارها و روشهایی که منجر به بروز فسادهای اقتصادی، تحقیر ملت و مسائلی از این دست شدهبود، رای دادند تا بار دیگر شاهد احیای غرور ملت باشند.
اصولگرایان در دور دوم پیروزی اصلاحطلبان را باور کردند
او خاطرنشان کرد: اگر اصولگرایان در دور نخست هم هنوز درخصوص رای مردم و معنای این رای به باور دقیقی نرسیدند، پیروزی خیرهکننده اصلاحطلبان در دور دوم انتخابات آنها را به این باور رسانده که مردم عملکردهای تندروانه را نقض میکنند و طالب شعارهایی هستند که از سوی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان عنوان شده و امیدوارم در مجلس دهم موفق شویم که این شعارها را محقق سازیم.
اصولگرایان از عدم اقبال مردم درس بگیرند
منتخب مردم اردکان در مجلس دهم همچنین با تاکید بر معنای روشن رای مردم در ۷ اسفند ۹۴ و ۱۰ اردیبهشت ۹۵، یادآور شد: امیدوارم اصولگرایان از این عدم اقبال مردم درس بگیرند و میدانداری جریان اصولگرایی را به افرادی معتدل، کارآمد، منطقی و ملی بسپارند و عرصه را به افراد افراطی که جایگاهی نزد مردم ندارند، نسپارند.
او گفت: این درست نیست که اصولگرایان از این پس همچنان از مواضعی که ازسوی مردم طرد شده، به تحلیل و اخذ موضع درخصوص مسائل سیاسی و غیرسیاسی کشور بپردازند.
تابش پیشنهاد کرد: بهتر است اصولگرایان با تشکیل مجلس در سایه، نظارهگر اقدامهایی که ازسوی مجلس دهم و دولت انجام میشود، باشند و با نقدهای منطقی و پیشنهادهایی که مطرح میکنند به انجام امور یاری برسانند. اگر اصولگرایان به اصولی پایبند هستند، باید فضا را به سمتی پیش ببرند که منجر به پیشرفت و اعتلای کشور و مردم باشد.
۲ دیدگاه
(۱)
جریان اصلاحات ، که اصولا” تقلید بسیار مبتدیانه و ناشیانه ای از جریان رفورمیسم جهانی است ؛ حتی در زمانی که ظاهرا” مصدر قدرت قرار گرفته است ، چیزی جز یک « نمود » نبوده است ؛ چرا که در « بود » سیاسی در هر کشور در حال توسعه نیاز به روابطی مستحکم با یک قدرت خارجی و حمایت بی چون و چرا و بارز آن ؛ و در عین حال منابع مکفی اقتصادی است . از اینجاست که این « جریان » خواه ناخواه به جریان به اصطلاح کارگزاران که در شرایط بهتری قرار داشته است و شاید نقطه ی عطف آن در مذاکرات با « یک قاری علیین ! » آمریکائی باشد وصل شده است .
(۲)
به لحاظ دو شرط پیشگفته ، و اینکه جریان کارگزاران با زیرکی برخی از نظریه پردازان متوسطش ، که نسبت به نظریه پردازان اصلاحات در علوٌ مرتبه قرار دارند ، به صورتی ناملموس به یک « مکتب سیاسی لیبرالیسم ایرانی » بنام « اعتدال » ، و عملا” یک ساختار متمرکز حزبی ، تبدیل شده است ؛ و طبیعتا” و به تدریج جریان اصلاحات که علاوه بر فقدان دو شرط قبلی ، ساختار لازم را نیز نیافته است ؛ و فقط و فقط متکی به یک شخصیت ( صداقت ، صراحت ، مردمدوستی و طرفداری از صلح و توسعه رهبرش ، سید محمد خاتمی ) بوده است … به تبعیت از مکتب اعتدال کشیده شده به نحوی ابزار حصول مقاصد آن قرار گرفته است.