۲۵ درصد واحدهای صنعتی استان یزد تعطیل هستند
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت: بر مبنای خود اظهاری واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی استان یزد حدود 25 درصد واحدها راکد و تعطیل هستند.
به گزارش یزدی نیوز مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد در شورای قشر و کارگروه تخصصی سازمان بسیج مهندسین یزد گفت: شرکت شهرکهای صنعتی استان توانسته در فضای اقتصادی استان از چند جهت به طور مؤثر نقش داشته باشد و در حد امکان تعهداتی را که به جامعه داشته جامه عمل بپوشاند.
سید مسعود عظیمی با بیان اینکه واقعیت این است که فرامین و دیدگاههای مقام معظم رهبری در رابطه با صنایع کوچک به خوبی تحلیل نمیشوند، ادامه داد: باید با مدیریت واحد برای بهبود اقتصاد تقسیم کار صورت گیرد و هر کس با عمل به وظیفه ای که به عهده او گذاشته شده به نتیجه خوبی رسید.
وی شناسایی فعالیتهای مزیت دار، ارتقای بهره وری و نگاه به صنایع کوچک و متوسط را از مباحثی دانست که شرکت شهرکهای صنعت باید به آن توجه کند.
عظیمی با بیان اینکه هر منطقه ظرفیت و مزیت خود را دارد، گفت: باید آمایش سرزمینی را به هر قیمتی اجرا کنیم تا ظرفیتها مشخص شود و سپس در صنایع کوچک و متوسط آنها را به جایی که بتوانند موفق شوند پیوند دهیم.
وی با اشاره به خوشه محصولات کنجدی در یزد به عنوان نمونه موفق در صنایع کوچک افزود: واحدهای استاندارد حلوا، ارده، روغن کنجد و غیره مشخص شد و با پتانسیل یابی و بررسی مشکلات آنها اکنون بازار جهانی خود را پیدا کردند و می توانیم آن را به عنوان صنعت بومی شده پایدار تلقی کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد اعلام کرد: سهم اشتغال بخش صنعت در استان ۴۲ درصد و سهم اشتغال در شهرکها و نواحی صنعتی نسبت به صنعت استان ۲۷ درصد است.
عظیمی عمده مشکلات صنعت استان را مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش، کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان، مشکلات مدیریتی، عدم بازاریابی و غیره عنوان کرد.
وی با بیان اینکه باید خود را با الگوهای دنیا مقایسه کنیم، افزود: مردم یزد مردمانی واقعا سختکوش هستند و چنانچه آنها نتوانند مشکلات اقتصادی را در بخشهای مختلف حل کنند میتوان گفت دیگر استانها نیز در این موضوع به نتیجه نمیرسند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان با بیان اینکه زمانی که کارگاهها و واحدهای ما کدینگ نباشند و مانیتورینگ نشوند نمیتوانیم آمار دقیقی از فعالیت آنها ارائه کنیم، گفت: بر مبنای خود اظهاری واحدهای شهرک صنعتی استان یزد حدود ۲۵ درصد واحدها راکد و تعطیل هستند و مابقی با ظرفیتهای متفاوت در حال فعالیت هستند.
یزدان پور به عنوان نماینده کلینیک تخصصی صنعت و معدن استان یزد نیز در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد این کلینیک گفت: عارضه یابی صنایع راکد استان از مهمترین وظایف این کلینیک است و تاکنون ۲۰۰ واحد صنعتی راکد در سراسر استان عارضه یابی و برای ۴۲ واحد پرونده تشکیل شده است.
به گزارش یزد آوا،وی برگزاری اولین جشنواره صنایع برتر استان با محوریت اقتصاد مقاومتی را از دیگر اقدامات کلینیک تخصصی صنعت و معدن عنوان کرد و ادامه داد: این جشنواره با همکاری سازمان بسیج مهندسین استان، خانه صنعت معدن تجارت و سازمان نظام مهندسی استان و با حمایتهای مادی و معنوی ارگانهای مختلف در اردیبهشت ماه برگزار میشود.
بخش نظردهی بسته شده است..