خدمات حوزه سلامت الکترونیکی می شود
معاون بهداشتی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمام خدمات حوزه سلامت کشور با تشکیل پرونده الکترونیکی به عنوان یک نوآوری در وزارتخانه و به دور از کاغذ در بستر الکترونیک اجرا خواهد شد.
به گزارش یزدی نیوز علی اکبر سیاری در کارگروه سلامت ،ایمنی و امنیت غذایی استان یزد با حضور وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت ارائه خدمات سریع و مناسب به جامعه افزود: در بخش ارائه خدمات الکترونیک در وزارت بهداشت ، یزد جزو استانهای پیشتاز است.
وی با بیان اینکه سلامتی به معنای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی است اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در زمینه سلامت پیش روی وزارت بهداشت بوده این است که تمام عوامل اثرگذار بر سلامت دست وزارت بهداشت نیست بگونه ای که از کل عوامل، ۵۰ درصد در حوزه اجتماعی، ۱۵ درصد محیط زیست و ۱۰ درصد محیط زیست است،.
این مسئول خاطرنشان کرد: متاسفانه سلامت مردم ایران از سه بخش در معرض آسیب قرار دارد و آسیبهای اجتماعی، بیماریهای واگیر و غیرواگیر این بخش ها هستند.
سیاری با اشاره به اینکه در سطح دنیا ۷۵ درصد بیماریها به بیماریهای غیرواگیر مربوط است،تصریح کرد: از این رو سازمان ملل متحد تصمیم گرفته کشورها تا سال ۲۰۳۰، تا ۲۵ درصد مرگ و میرهای مربوط به سرطان، بیماری قلبی و عروقی، آسم و بیماریهای مزمن تنفسی را کاهش دهند و برای شروع این طرح ، ۹ هدف در سطح بین الملل و در ایران ۱۳ هدف در نظر گرفته شده که هدفهای اضافه شده در ایران شامل حوادث ترافیکی، اعتیاد، بهداشت روان، روغن و اسید چرب ترانس است.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: از این رو در معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصمیم گرفته شد تا میزان اسید چرب ترانس به صفر برسد.
این مسئول تاکید کرد: برای اجرای این طرح همه باید دست به دست هم دهیم و با کاهش مصرف نمک و سیگار و همچنین افزایش تحرک بدنی و بهبود رژیم غذایی، جلوی بسیاری از بیماریها را بگیریم.
سیاری درباره دیگر برنامه های این وزارتخانه هم گفت: ۱۵ برنامه و ۱۰ پروژه در وزارت بهداشت در نظر گرفته شده که استان یزد در بازطراحی شبکه شهری و الکترونیکی شدن خدمات پیشتاز کشور است.
وی درباره وضعیت استان یزد در این دو بخش اظهار کرد : الان برای تمام خانوارهای یزدی پرونده تشکیل میشود تا بتوانیم به وسیله کارشناسهای مراقبت و پیشگیری برای هر ۲هزار نفر ، شاخصههای سلامت آنها را در قالب چهار گروه افزایش دهیم.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: تا مردم در صحنه نباشند و از سلامت خود صیانت نکنند، نمیتوان قدمی در زمینه سلامت جامعه برداشت به همین دلیل باید مشارکت مردم در این زمینه افزایش پیدا کند.
سیاری گفت:ما در حوزه بهداشت در طرح تحول ارتقا سلامت می توانیم جلوی افزایش بیماری هایی همچون دیابت و چاقی را بگیریم به شرط آنکه مشارکت و حضور مردم را در اجرای طرحها داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به مرگ سالانه ۶۰ هزار ایرانی بخاطر مصرف دخانیات و هزینه ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی برای درمان از سوی وزارت بهداشت یادآور شد :قانونی برای مبارزه با این مواد وجود دارد که بر مبنای آن مصرف دخانیات در فضای سرپوشیده و در فضای عمومی ممنوع است و باید با کسی که در این زمینه تخلف میکند، برخورد شود.
این مسئول گفت: اینکه ما بر ارائه اعداد و ارقام و برنامه ریزی بر مبنای آن تاکید می کنیم بخاطر این است که معتقدیم چیزی که کمی نباشد قابل مدیریت نیست.
بخش نظردهی بسته شده است..