مدیر کل حمل و نقل یزد:

جابجایی ۱۶ میلیون تن کالا و ۱.۵ میلیون مسافر در سال

no-thumbs

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان یزد با بیان این که استان از لحاظ تعداد ناوگان عمومی در رتبه سیزدهم کشور قرار دارد، اظهار کرد: با این وجود به لحاظ جابجایی حمل و نقل کالا رتبه هفتم کشور به استان یزد اختصاص دارد که این امر بیانگر میزان بهره‌وری بالای ناوگان و رانندگان استان است.

به گزارش یزدی نیوز "محمدرضا بشیری"با بیان این که استان یزد به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در امر توسعه اقتصادی و اجتماعی محسوب می‌‌شود، تصریح کرد: این استان در بخش حمل و نقل جاده‌ای علیرغم گستردگی مناسب شبکه ریلی، به لحاظ قرارگیری در کنار محورهای ترانزیتی و کریدور شمال جنوب و شرق و غرب، از موقعیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: وجود بیش از ۱۸ هزار نفر راننده شاغل در بخش حمل‌ و نقل جاده‌ای استان، سرمایه‌‌گذاری تعداد ۱۴ هزار دستگاه کامیون توسط بخش خصوصی در این رابطه و تردد روزانه بالغ بر ۱۸۰ هزار دستگاه خودرو در محورهای مواصلاتی استان از جمله شاخص‌های مثبت حمل و نقلی استان بشمار می‌رود .

بشیری با اشاره به این نکته که در سال گذشته بیش از ۱۶ میلیون تن کالا به صورت جاده‌ای از مبدا استان به سایر نقاط کشور حمل شده است، اظهار کرد: هرچند استان از لحاظ تعداد ناوگان عمومی در رتبه سیزدهم کشور قرار دارد ولی از لحاظ جابجایی حمل و نقل کالا رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده و این امر بیانگر میزان بهره‌وری بالای ناوگان و رانندگان استان است.

وی خاطرنشان کرد: رونق صنعتی و اقتصادی، وجود منابع غنی معدنی و موقعیت استراتژیکی استان از عوامل اصلی ارتقاء جایگاه حمل و نقل استان در چند سال اخیر به شمار می‌روند.

به گفته‌ی این مسئول، در حال حاضر تعداد ۲۰۰ شرکت در بخش حمل ونقل کالا و مسافر در سطح استان مشغول فعالیت هستند و عمده کالاهای حمل شده از مبدا استان سنگ آهن، گندله، آهن‌آلات، انواع کاشی، انواع آجر، انواع بلوک، انواع خاک معدنی و ساختمانی، ذغال سنگ، نفت و گاز، کلینکر و سیمان است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان در رابطه با عملکرد حمل و نقل جاده‌ای استان در بخش مسافر نیز به خبرنگار ایسنا گفت: در سال گذشته ۱.۵ میلیون نفر مسافر از مبدا استان یزد به سایر نقاط کشور جابجا شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۳۷ شرکت، موسسه و دفتر نمایندگی با تعداد ۷۵۵ دستگاه ناوگان اعم از اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه در بخش حمل و نقل مسافری استان مشغول به فعالیت هستند که سهم اتوبوس ۵۳ درصد، سهم مینی بوس ۱۱ درصد و سهم سواری کرایه ۳۶ درصد است.

به گزارش ایسنا، بشیری یادآور شد: فروش بیش از ۴۲ درصد از بلیط‌های مسافری استان در خارج از پایانه مسافربری و از طریق فروش بلیط اینترنتی در سایت‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های مسافربری‌، دفاتر سطح شهر و وب‌کیوسک‌ها صورت می‌گیرد .

این مسئول در پایان نیز با اشاره به عمر ۱۸ ساله ناوگان باری استان، اظهار کرد: البته عمر ناوگان مسافربری استان در حال حاضر ۱۳ سال است که در مقایسه با متوسط عمر ناوگان کشور یک سال جوان‌تر است.
 

بخش نظردهی بسته شده است..