روش جدید محققان دانشگاه یزد درآموزش الکترونیک
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد گفت: با بهره گیری از الگوهای موفق در دنیا توانستیم خدمات آموزش الکترونیک تعاملی و تلفیقی را در دانشگاه یزد ارائه دهیم.
به گزارش یزدی نیوز، مهدی یزدیان دهکردی هدف از آموزش تلفیقی را بهره گیری از آموزش تعاملی آنلاین در کنار آموزش سنتی حضوری و حرکت به سوی آموزش فعال، آموزش مهارتمحور و انجام کارگروهی عنوان کرد و افزود: این شرکت بر بستر آموزش الکترونیک هیوا، توسعه و عرضه دورههای آموزش تعاملی و تلفیقی را با مشارکت دانشگاه یزد انجام میدهد.
وی آموزش درس تعاملی را به مانند یک معلم مجرب توصیف کرد که متناسب با سرعت درک مطلب فرد فراگیر و ایجاد تعامل با محتوای آموزشی عمل میکند و یادگیری به صورت مهارتمحور انجام میشود.
یزدیان دهکردی با اشاره به اینکه درس تعاملی از ظرفیتهای محیطهای شبیهسازی برای انتقال مفاهیم بهره میبرد، گفت : این تعامل، با تدریس به صورت بخشهای کوتاه و پس از پاسخ دادن فراگیر به سوالات و انجام تمرینها و گرفتن بازخورد آنی و هدایت فراگیر بر اساس پاسخهای وی انجام میشود.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد دسترس پذیری آموزش برای همه اقشار جامعه بدون محدودیت تعداد نفرات، ارتقای دانش و مهارت متناسب با نیاز جامعه و بازار کار و تولید ثروت و کسب درآمد را از دیگر مزایای این نوع آموزش برشمرد.
وی گفت : شرکت هیواتک به منظور پاسخ به نیازهای دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی استان و کشور در حوزه فناوریهای نوین ICT در سال ۹۸ در دانشگاه یزد تاسیس شده و در زمینه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا همراه با دانش روز دنیا فعالیت خود را توسعه داده است.
از محصولات تولید شده دیگر از سوی این شرکت میتوان به سامانه تشخیص پلاک، اپلیکیشن تشخیص لبخند، اپلیکیشن صدای ماندگار و سامانه معماری هستی اشاره کرد.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
بخش نظردهی بسته شده است..