مدیران دولتی و بخش خصوصی باید به نگاه مشترک برسند

no-thumbs

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد اعلام کرد: با توجه به ابلاغ برنامه های 12 گانه دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی ، رسیدن به نگاه مشترک مدیران دولتی و بخش خصوصی استان در جهت تهیه برش استانی ضروری و لازم است.

به گزارش یزدی نیوز حمیدرضا نصیری زاده یکشنبه شب در نخستین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد با اشاره به نام‌گذاری امسال با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری گفت: معظم له همراه با نامگذاری امسال توصیه‌های ۱۰ ‌گانه‌ای را خطاب به مسئولان اعلام داشته‌اند.
وی افزود: شناسایی و تمرکز بر فعالیت‌ها و زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار، زنده کردن تولید داخلی، پرهیز از واردات تضعیف‌کننده تولید داخلی، پرهیز از هدر دادن منابع مالی پس از برجام، دانش‌بنیان شدن بخش‌های مهم و حساس اقتصادی، احیای بخش‌های اقتصادی که قبلاً در آن‌ها سرمایه‌گذاری شده، شرط انتقال فناوری در معاملات خارجی، مبارزه جدید با فساد، ویژه خواری و قاچاق در کشور، ارتقای بهره‌وری انرژی و نگاه ویژه به صنایع متوسط و کوچک ازجمله توصیه‌هایی است که بر آن تأکید داشته‌اند.
رئیس سازمان مدیریت استان یزد تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در راستای اجرایی کردن سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و به‌منظور جامه عمل پوشاندن به توصیه‌های رهبر انقلاب، ۱۲برنامه، ۶۰ طرح و ۲۵۰ پروژه را در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسانده و در سطح کشور تدارک دیده است.
نصیری زاده برنامه‌های ۱۲ گانه را برنامه ملی ارتقای بهره‌وری، برنامه ملی پیش برد برون‌گرایی اقتصاد (توسعه صادرات غیرنفتی)، برنامه ملی ارتقای توان تولید ملی(درون‌زایی اقتصاد)، برنامه ملی عدالت بنیان کردن اقتصاد و توسعه عدالت اجتماعی، برنامه ملی برقراری انضباط مالی در بخش عمومی و قطع وابستگی بودجه به نفت، برنامه ملی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، برنامه ملی گفتمان سازی و فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی، برنامه ملی شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصاد، برنامه ملی توسعه ظرفیت تولید نفت و گاز و تکمیل زنجیره پایین‌دستی و توسعه بازار، برنامه ملی هدفمندسازی یارانه‌ها، برنامه ملی مردمی کردن اقتصاد و برنامه ملی سیاست‌های پولی و ارزی اعلام کرد.
وی افزود: ریاست کارگروه‌های برنامه‌های فوق بر عهده اعضای کابینه دولت قرار دارد و دبیرخانه کارگروه‌ها نیز در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور مستقر است.
این مسئول یادآور شد: در واقع با اجرای این نوع اقتصاد نوعی الگوی ملی و بومی برای کشور طراحی می شود و سعی و تلاش دولت این است که این الگو این الگو را در کشور پیاده کند.
وی با تاکید بر لزوم حضور جدی بخش خصوصی در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: دولت یازدهم و رئیس جمهوری معتقد است توسعه میسر نمی شود مگر با مشارکت تک تک افراد و نیز کوچک زیباست از این رو باید بخش هایی از فعالیت های دولت به بخش خصوصی واگذار شود تا همه به صحنه بیایند.
دبیر ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان در خصوص اولویت‌های پیش روی استان بر اساس تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی کشور گفت: شناسایی و احصاء وضعیت واحدهای تولیدی نیمه‌تمام و راکد استان برای اولویت‌بندی مشکلات مربوطه و ارائه راهکار از جمله تأمین نقدینگی مورد نیاز از سوی مراجع ذی‌ربط ملی و تسریع در واگذاری طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام به بخش غیردولتی با توجه به عدم امکان اتمام و بهره‌برداری آن‌هآنها از سوی در دستور کار این ستاد استان یزد قرار دارد.
نصیری زاده با اشاره به ضرورت ارائه راهکار برای اجرای اقتصاد مقاومتی و برون رفت از رکود بویژه از سوی بخش خصوصی یادآور شد: برخی از طرحهای نیمه تمام اعتبار بالایی نیاز دارد به گونه ای که هم اکنون واحدهای نیمه تعطیل استان بیش از هفت هزار میلیارد ریال هزینه برای فعال شدن نیاز دارد.


** حضور بخش خصوصی باید در جلسات اقتصاد مقاومتی پررنگ تر باشد
به گزارش ایرنا ،معاون امور عمرانی استانداری یزد نیز در این جلسه گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی عملا اجرا شود باید بیشتر بخش خصوصی وارد صحنه شده و حضور اعضای این بخش در جلسات راهبری اقتصاد مقاومتی پررنگ تر شود.
سیدمحمدرضا سیدحسینی افزود: باید به سمتی برویم که بخش خصوصی برای فعالیت بهتر به آن نیاز دارد و تلاش اعضای هیات دولت نیز در این مسیر است .
وی تاکید کرد: از سوی دیگر باید بخش خصوصی با ارائه طرحهای مورد نظر اگر لازم باشد موارد و طرحهایی را به برنامه های ۱۲گانه دولت ارائه کند تا اقتصاد مقاومتی در مسیر ممناسب حرکت کند.
در این جلسه که ۲ ساعت به طول انجامید، برنامه های ملی اقتصاد مقاومتی و همچنین برنامه های استانی ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بخش نظردهی بسته شده است..