فاضل میبدی؛

بعد از حمله به احمدآقا و بهشتی، امروز نوبت هاشمی شده است

no-thumbs

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه «آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به هیچ جناح خاصی تعلق ندارد»، گفت: ریاست آیت‌الله هاشمی با این ویژگی بر خبرگان پنجم، به نفع نظام و کشور است و اعضای هیئت رئیسه نیز باید از این ویژگی آیت‌الله هاشمی برخوردار باشند.

به گزارش یزدی نیوز بعد از حمله به احمدآقا و بهشتی، امروز نوبت هاشمی شده استحجت‌الاسلام محمدتقی فاضل میبدی درباره ترکیب هیئت رئیسه مجلس خبرگان پنجم و گزینه‌های مطرح برای ریاست مجلس پنجم خبرگان رهبری، به خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا اظهار کرد:‌ به عقیده من، برازنده‌ترین فرد برای ریاست مجلس خبرگان رهبری شخص آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی است. آیت‌الله هاشمی تنها فردی است که می‌تواند مجلس پنجم خبرگان رهبری را اداره و مدیریت کند. وی، جایگاه مجلس خبرگان رهبری را بسیار مهم و حساس دانست و در ادامه تأکید کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سوابق و کارنامه کاری خوب و درخشانی در پست و مدیریت‌ها داشته و دارند؛ چراکه وی در امر سیاست فردی با تجربه به حساب می‌آید. این استاد دانشگاه با یادآوری اینکه «مردم به آیت‌الله هاشمی رأی حداکثری داده‌اند و وی توانسته جایگاه اول را کسب کند»، تصریح کرد: همانطور که پیش‌تر گفته شد هاشمی رفسنجانی از سوابق اجرایی، مدیریتی و مبارزاتی خوب و روشنی برخوردار است و این قضیه بر هیچ شخصی پوشیده و پنهان نیست. بنابراین شخصی بهتر از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای ریاست چنین نهاد حساسی نمی‌توان تصور کرد. او در این باره اضافه کرد: برخی از اعضای مجلس خبرگان رهبری یا سن بسیار بالایی دارند یا اینکه اطلاعات سیاسی و تحلیل‌های آیت‌الله هاشمی را ندارند. من بعید می‌دانم شخصی به غیر از وی در کارنامه خویش چنین سوابق اجرایی و مدیریتی خاصی را داشته باشد.

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نسبت به جامعه، مردم و کشور آگاهی بسیار بالایی دارد، گفت: به اعتقاد من، ریاست آیت‌الله هاشمی بر مجلس خبرگان رهبری به نفع کشور و نظام است نه جریانی خاص. فاضل میبدی به هیئت رئیسه مجلس پنجم خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: اعضای هئیت رئیسه باید با رئیس مجلس هماهنگ باشند. به این معنا که هیئت رئیسه نباید به جریان فکری خاصی تعلق داشته باشند؛ در غیر این صورت درگیری و دردسرهای بسیاری به وجود می‌آید. بنابراین آیات محمد امامی کاشانی، محسن قمی و افرادی از این دست، قطعا مناسب هیئت رئیسه خواهند بود.

اشخاصی که معتدل و از خطوط افراطی به دور هستند، می‌توانند مجلس پنجم را به نحو احسن و به نفع کشور مدیریت و هدایت کنند. این استاد حوزه علمیه در ادامه بیان کرد: به عقیده من، حجت‌الاسلام حسن روحانی نیز می‌تواند یکی از اعضای هیئت رئیسه باشد. چراکه وی رئیس‌جمهوری کشور به شمار می‌رود و نباید فراموش کرد او از آرای خوب مردمی برخوردار شده است.‌ به هر ترتیب افرادی مانند حسن روحانی و آیت‌الله امامی کاشانی به عنوان عضوی از اعضای هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری مناسب هستند.

این مدرس حوزه علمیه به علل حملات و توهین‌های اخیر تندروها و دلواپسان به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: هجمه‌ها و حملات افراطی‌ها به آیت‌الله هاشمی تازگی ندارد چراکه چنین اشخاصی در اوایل انقلاب اسلامی نیز جرأت این را نداشتند تا به امام خمینی(ره) توهین کنند و تهمت‌ بزنند و در مقابل به نزدیکان امام راحل چنین حملاتی را انجام می‌دادند. افراطی‌ها در اوایل انقلاب به شهید سیدمحمد بهشتی، مرحوم سیداحمد خمینی چنین حملاتی را می‌کردند و امروز نوبت آیت‌الله هاشمی شده است تا تندروها و افراطیون مانند گذشته به وی هجمه وارد کنند.

فاضل میبدی در این باره توضیح داد: همان‌طور که گفتم حملات تندروها و افراطیون به شخصیت‌های ارزشمند و برجسته نظام تازگی ندارد و از گذشته وجود داشته است، اما متأسفانه آن جریان افراطی‌گری نه تنها از اولیل انقلاب ادامه پیدا کرده بلکه قدرتمندتر از قبل نیز شده است.

وی یادآور شد: متأسفانه رقابت سیاسی در ایران اخلاقی و صحیح نیست و برخی گمان می‌کنند اگر شخصی به فرد دیگری حمله کند مبارز سیاسی شناخته می‌شود! هر فردی باید حد، اندازه و وزن سیاسی خودش را بداند و بعد تصمیم بگیرد تا به شخصی مانند آیت‌الله هاشمی حمله کند. عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه «آیت‎الله هاشمی محبوب امام راحل بوده است»، تأکید کرد: در اوایل انقلاب بسیاری از افراد نسبت به آیات هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد بهشتی حسادت می‌کردند چراکه آن‌ها مورد اعتماد و علاقه امام خمینی(ره) بودند و متأسفانه آن اشخاص حسود تبدیل به طیف بسیار خطرناکی شده‌اند.

این در حالی است اشخاصی مانند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی جزو سرمایه‌های کشور و نظام به شمار می‌آیند. به گفته این استاد دانشگاه، افراطی‌ها و تندروها با سرمایه‌های ملی بازی می‌کنند و آن‌ها را زیر سؤال می‌برند. اگر سرمایه‌های ملی زیر سؤال بروند تمام آحاد جامعه زیر سؤال خواهد رفت.
 

بخش نظردهی بسته شده است..