تا آخر ایستاده ایم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) رد صلاحیت، عدم احراز صلاحیت…واژگانی که سایه سنگین خود را بر موفقیت هسته ای انداخته است-خدا کند که همزمانی این دو تاریخ، مهندسی شده نبوده باشد-  این روزها، متاسفانه علی رغم تمام تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر "حق الناس بودنِ" انتخابات و اینکه همه می دانیم "حق نامزدی در انتخابات" هم جزو مهمی از انتخابات است، شاهد رد صلاحیت یا اعلام عدم احراز صلاحیت بخش عمده ای از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و جای تعجب آنکه عمده ی این افراد، نزدیک به یک تفکر با عنوان اصلاح طلبی هستند و همین مهم، می طلبد تا در این مقطع زمانی به این موارد توجه شود:


۱.اصلاح طلبان باید یک اصل مهم اجتماعی را مد نظر قرار دهند و از حرکات و اظهار نظرهای احساسی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی پرهیز کنند. آن اصل مهم،"پذیرش واقعیت" است. هرچند همه می دانیم آن چه واقع شده و رنگ و بوی واقعیت به خود گرفته است از آنچه حقیقت دارد بسیار فاصله گرفته است. اما بهرحال یک واقعیت است و باید برای عبور از این مرحله، واقعیت را پذیرفت و آن را تا حد ممکن به نفع خود جلو برد.

۲.با پذیرش واقعیت، اجازه نداده نشود افرادی با رخنه در بدنه فعالان اجتماعیِ با گرایش اصلاح طلبی، این حرف مطرودِ بی فایده بودن شرکت در انتخابات را ترویج کنند و هر کس در هر جایگاهی این موضوع را مطرح نمود در اصلِ اصلاح طلبی او جای شک است چرا که انتخابات حتی با حضور کمتر از ۱۰ درصد مردم نیز برگزار می شود و نتیجه آن قانونی است پس دور از منطق است که چشم خود را به روی واقعیتی که قرار است اتفاق بیافتد ببندیم.

۳.اگر نگوییم به حتم، عقل ایجاب می کند که احتمال دهیم یک هدف از این حجم چشم گیرِ حذف داوطلبان، ایجاد یاس و نا امیدی در اصلاح طلبان و عدم مشارکت آنان باشد که با تدبیر باید از افتادن در این مسیر ناهموار پرهیز کرد.

۴.تعامل شوراهای مشورتی اصلاح طلبان در استان های مختلف می تواند راهگشا باشد به نحوی که  لیست افراد تایید صلاحیت شده را رصد کنند تا شاید در بین آن ها بتوان افرادی را حداقل نزدیک به تفکر اصلاح طلبی یافت و با استفاده از ظرفیت های قانونی، افراد به حوزه هایی دعوت شوند که هیچ نامزد نزدیک به اصلاح طلبان در آن ها حضور ندارند.

۵.باید توجه داشت که حداقل فایده ی مشارکت فعالان اجتماعی با گرایش اصلاح طلبی در انتخابات  پیش رو، نمایش حیات اجتماعی اصلاح طلبان است و اینکه این گرایش، چیزی خارج از چارچوب نظام نبوده و نیست و اصل نظام و مجالسی که قرار است تشکیل شود برایش مهم است.

۶.اگر به فرض در یک حوزه انتخابیه، هیچ داوطلب اصلاح طلبی یافت نشود که بتوان برای به مجلس رفتنش تلاش نمود، حداقل می توان با فعالیت گسترده و بالابردن میزان مشارکت مردم در انتخابات، درصد آرای نامزدهای خاصی که مورد نظر جناحی خاص تایید شده اند و برای به مجلس رفتنشان راه را هموار کرده اند را کاهش داد تا آنان وزن خود را در حوزه انتخابیه ای که انتخاب شده اند را واقع بینانه بسنجند.

۷.در آستانه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری هستیم، ما به عنوان یک ایرانی و به عنوان کسی که باید به نسل فردای خود پاسخ گو باشیم، هر دو مجلس برایمان مهم است و در چارچوب قانون و با استفاده از تمام ظرفیت های قانونی حق انتخاب شدن و انتخاب کردن خود را دنبال می کنیم و تا آخر ایستاده ایم زیرا باور داریم، رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخر بارش ایستاده است. منبع بشارت نو/داود پاک طینت

بخش نظردهی بسته شده است..