دوره تخصصی داستان نویسی طلاب یزدی

no-thumbs

معاون پژوهش حوزه علمیه استان یزد از برگزاری دوره آموزشی تخصصی داستان نویسی طلاب این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) حجت الاسلام جواد آذرپیوند، معاون پژوهش حوزه علمیه استان یزد  با بیان اینکه هنر زمانی ارزشمند است که برای اهداف متعالی به کار رود، گفت: طلاب باید در عرصه تبلیغ دین از ابزارهای نوین هنری در کنار ابزارهای سنتی هنر استفاده کنند.

وی با بیان اینکه هنر سبب ماندگاری و نفوذ عمیق پیام است تصریح کرد: افراد دلسوزی که دغدغه انتقال ارزش‌های اسلامی و معنوی را به نسل نوجوان و جوان دارند، با استفاده از ابزارهای هنری رسالت سنگین خود را برای تبلیغ دین ایفا کنند.

حجت الاسلام آذرپیوند عنوان کرد: در همین راستا حوزه علمیه استان یزد به همراه واحد آفرینش‌های ادبی حوزه‌ هنری انقلاب اسلامی استان یزد، در راستای اهداف آموزشی خود، در صدد برگزاری دوره‌های نویسندگی با محوریت داستان نویسی با اهداف، رویکردها و قالب ویژه و مشخصی برای طلاب حوزه‌ استان یزد است.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان یزد با بیان اینکه در طرح داستان طلاب به نویسندگی به عنوان یک مهارت و فضیلت و همچنین علومی کاربردی و تبلیغی نگاه شده و آن را در راستای افزایش برد و نفوذ تبلیغی  تحصیلی مخاطبان می‌داند، اضافه کرد: با توجه به این که ماهیت نویسندگی یک مهارت با تلاش مستمر و بلند مدت است، دیدگاه اجرایی این طرح بلندمدت در قالب دوره‌های مهارت‌افزایی، نویسندگی، داستان نویسی، ابزارشناسی، روایت شناسی، ویراستاری و … تعریف و ارائه می‌شود.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان یزد در توضیح هدف «طرح داستان طلاب» گفت: طرح «داستان طلاب» در برنامه، اجرا و ساز و کار اهداف؛ مجهز شدن طلاب به فضیلت نویسندگی، تولید داستان‌ و داستان نویسانی با محوریت دینی و اسلامی، مجهز شدن طلاب به ابزار تبلیغی داستان و ادبیات، ثبت و نگارش موضوعات نابی چون سبک زندگی طلبگی، سبک زندگی علما و بزرگان و بازخوانی آثار ادبی ایشان، معرفی منابع شایسته‌ و مناسب برای داستان نویسان و تقویت داستان نویسی، آمادگی حضور نیروها در جشنواره‌ی داستان طلاب سراسر کشور، تولید مجموعه داستان‌هایی هدفمند با سوژه‌های سبک زندگی طلبگی، ارزش علم و ماجراهای تبلیغ را دنبال می کند.

حجت الاسلام آذرپیوند اساتید این دوره را حسین فلاح‌زاده، سید محمد حسینی، استاد مظفر سالاری عنوان کرد و در خصوص عنوان و محتوای دوره‌ها تصریح کرد: در این بخش چهار دوره طراحی شده است، که با سرفصل‌هایی مشخص و مرتبط و نزدیک به هم پیگیری خواهد شد، که این دوره‌ها عبارتند از: دوره خلاقیت در نویسندگی، دوره‌ی آشتی‌ با قلم و داستان کوتاه، دوره‌ی قلم فرسایی و آشنایی با مکاتب ادبی، کارگاه تولید رمان، روایت‌شناسی و ساختارشناسی.

وی گفت: افراد برای ثبت نام می توانند یا به معاونت پژوهش حوزه علمیه استان یزد واقع در خیابان مسجد جامع یزد مراجعه و یا به حوزه هنری استان یزد واقع در چهارراه فاطمیه، ابتدای خیابان آیت الله کاشانی، کوچه آزادی مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۶۲۳۱۴۰۰ داخلی ۲۵ تماس حاصل نمایند.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان یزد با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند برای پیش‌ثبت‌نام یک پیامک حاوی «داستان طلاب» به شماره ۱۰۰۰۳۵۱۶۲۳۱۴۰۰ ارسال کنند افزود: فرصت ثبت‌نام تا دهم بهمن‌ماه ۱۳۹۴ خواهد بود .

حوزه نیوز

بخش نظردهی بسته شده است..