هیچ امیدی به اینکه فضای رسانه‌ای کشور متخلق به اخلاق اسلامی شود، وجود ندارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) سردبیر خبرگزاری خبرآنلاین نمره اخلاق رسانه‌ای برخی رسانه‌ها و مطبوعات کشور را بسیار پایین، حتی صفر و زیر صفر! می‌داند و معتقد است که تا وقتی شیطان و قسمی که برای گمراه کردن انسان‌ها خورده وجود دارد، نباید به بهبود این وضعیت امیدوار بود.


محمد مهاجری در گفت‌و‌گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، در مورد اخلاق رسانه با تأکید بر اینکه اخلاق رسانه در کشور ما رعایت نمی‌شود، اظهار کرد: ما آدم‌های رسانه‌ای در زندگی خصوصی آدم‌های بسیار متخلقی هستیم. هیچ از کدام از ما دروغ نمی‌گوییم، غیبت نمی‌کنیم و تهمت نمی‌زنیم، اما وقتی قلم دستمان می‌آید، بلافاصله شروع به تهمت زدن و دورغ گفتن می‌کنیم. دلیلش این است که همه ما فکر می‌کنیم غیبت خیلی لذت بخش است.

سردبیر این رسانه پربیننده تصریح کرد: فرقی هم ندارد که رسانه اصولگرا، اصلاح طلب، چپ، راست تندرو و یا کندرو باشیم. مگر اینکه ۲ اتفاق بیافتد. یکی اینکه واقعا نیتمان از ابتدا نیت خالصی باشد. یعنی قصد کار خلاف نداشته و عملمان بر آن منطبق باشد. دوم اینکه خداوند دست ما را بگیرد. در غیر این صورت حداقل در بین رسانه‌های کشور ما – از رسانه‌ای که خودم کار می‌کنم تا بقیه – واقعا اخلاق رسانه موضوعی مسکوت و مسأله‌ای است که تقریبا در هیچ کدام از رسانه‌های ما به طور کامل رعایت نمی‌شود. بعضی از ما کمی بهتریم و آنهایی که بهترند نمره آن‌ها در این زمینه ۲ و ۳ و بقیه صفر و حتی کسانی هستند که نمره‌های آنان زیر صفر است.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد راهکار بهبود این وضعیت تأکید کرد: تا وقتی که شیطان و قسمی که خورده که همه ما غیر از مخلصین را گمراه کند، این وضعیت وجود خواهد داشت. مخلصین نیز زیاد به کار رسانه وارد نمی‌شوند. یعنی آدمی که فکر آخرتش باشد قطعا کار رسانه‌ای نمی‌کند و شغل دیگری پیدا می‌کند. بنابر این در عالم رسانه امکان متخلق بودن به اخلاق الهی واقعا صفر است. من راهی بلد نیستم که این نمره‌ها بهتر شود. من معتقدم کسی وارد کار رسانه‌ای می‌شود که از دروغ و تهمت لذت می‌برد. اگر شما بخواهید لذت نبرید شغل دیگری را انتخاب می‌کنید. بنابر این من به طور کلی نسبت به داشتن اخلاق رسانه‌ای مظنون هستم.

مهاجری افزود: بعضی از ما در رفاقت همایمان با هم خیلی خوبی هستیم، اما همین آدم‌های خیلی خوب وقتی که به رسانه خودشان می‌روند دشمن همدیگر می‌شوند. یعنی نمی‌دانم که چرا ما حرف «هابز» را که «انسان گرگ انسان و رسانه‌ای گرگ رسانه‌ای است» را اجرایی می‌کنیم؟

وی گفت: بسیاری از ما اول آدم‌های سیاسی و بعد رسانه‌ای هستیم. اول گرایش‌های حزبی داریم و بعد وارد رسانه می‌شویم. من لااقل کسی را نمی‌شناسم که در رسانه‌های سیاسی کشور ما کار کند و اول یک چهره رسانه‌ای باشد و بعد کار سیاسی کند. همه ما از قبل تصمیم خود را برای سیاسی بودن گرفتیم و بعد از آن در کار رسانه قدم برداشتیم.

سردبیر خبرآنلاین در پایان بیان کرد: من هیچ امیدی به اینکه فضای رسانه‌ای کشور ما متخلق به اخلاق اسلامی شود، ندارم. حتی امید ندارم که یک اخلاق عرفی و حرفه‌ای بر این فضا حاکم شود. شما می‌توانید من را در کتگوری افرادی بگنجانید که اصلا نسبت به اخلاق رسانه‌ای آدم بدبینی است و به این راحتی هم حاضر نیست دیدگاهش را عوض کند.

بخش نظردهی بسته شده است..