شناسه خبر: 14787
منتشر شده در مورخ: ۹۴/۰۸/۰۱
ساعت: ۰۶:۴۹
مجید انصاری:
دولت تاوان بستن معبرهای فساد را می دهد/نباید در مجالس سیدالشهدا(ع) اغراق گویی شود
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت با اقتباس از مکتب سیدالشهدا(ع) مصمم است راه سالم سازی نظام اداری و اقتصادی و کوتاه کردن دست چپاولگران بیت المال و کاسبان تحریم را طی کند و دست آنها را از جیب مردم و بیت المال مسلمین ببندد که در این راه همراهی مردم، مجلس محترم و قوه قضاییه می تواند دولت را کمک کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) به نقل از روزنو، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در حرم مطهر امام خمینی که با حضور اعضای بیت شریف امام واقشار مختلف مردم برگزار شد، با اشاره به جاودانگی نهضت عاشورا اظهار داشت: در عصر ما که عصر توسعه ارتباطات و امکانات ارتباطات جمعی است، محرم و صفر بیشترسن و وسیع ترین موضوعی است که در فضای تبلیغی و رسانه ای در میان جوامع جهان مطرح است.
وی در تبیین عوامل این ماندگاری افزود: حادثه عاشورا متعلق به مقطعی از تاریخ و قطعه ای از جغرافیا یا جماعتی از جامعه بشری نیست که در حصار زمان و مکان فراموش شود بلکه در این موضوع مسأله دین و هویت انسانی مطرح است.
انصاری با بیان اینکه حادثه عاشورا برای احیاء دین و بسط شریعت و اکمال مکارم اخلاقی آمده است، به ذکر دومین عامل ماندگاری عاشورا پرداخت و گفت: رهبر نهضت عاشورا تنها یک رهبر سیاسی یا فرمانده نظامی شجاع و سلحشور نیست بلکه امامی است که مقام و مسئولیت او بالاتر از مسئولیت انبیاء الهی است؛ همانگونه که قرآن به صراحت می فرماید مقام امامت دشوارتر و بالاتر از مقام رسالت و نبوت است.
وی با بیان اینکه مقام امامت جنبه اجرایی ولایت الهی است، تصریح کرد: امام حسین(ع) امام همه زمان ها و نهصت او نهضت دینی است و امامت او امامت الهی است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور صحنه کربلا را عرصه نمایش وجوه الهی و حیوانی انسان خواند و تأکید کرد: نباید حادثه کربلا و عاشورا را به عنوان یک حادثه تاریخی در گذسته یا حادثه ای صرفا سیاسی، نظامی یا اجتماعی مورد توجه قرار دهیم، زیرا دانشگاه کربلا همه ابعاد وجودی انسان را هدف قرار داده است.
وی با بیان اینکه مقابله حسین(ع) و یزید هر روز در هر عرصه زندگی شخصی، خانوادگی، اجتماعی و سیاسی در جریان است، گفت: دانشگاه محرم و عزاداری باید فارغ التحصیلانی از جنس اردوگاه حسین(ع) داشته باشد و اینکه عزاداران ایشان لباس عزا به تن می کنند به معنای قبول شدن در این دانشگاه است، اما باید در پایان محرم و صفر احساس کنیم که تمام واحدهای درسی این دانشگاه را قبول شده ایم؛ باید توجه کنیم که حسین(ع) و اصحاب او برای چه هدفی قیام کردند.
انصاری با اشاره به حدیثی از امام حسین(ع) در مورد عدم پذیرش سلاطین ستمگر، اظهار داشت: جامعه اسلامی جامعه ای زنده است و نمی تواند در مقابل پلیدی ها، پلشتی ها، ظلم ها، فقرها، حرام خوری ها و بداخلاقی ها بی تفاوت باشد.
وی با بیان اینکه قیام سیدالشهداء (ع) برای احیاء معالم دین بود، به موضوع اخلاق در نهضت عاشورا اشاره کرد و گفت: امام حسین(ع) آمده بود تا قدرت اسلام و عمق دین را بدون غبارآلودگی به نمایش بگذارد و معنای اسم اعظم را که وجود او تجلی یافته آن بود در معرض دید همگان قرار دهد.
انصاری سپس با اشاره به پذیرش توبه ی حرّ بن یزید ریاحی توسط امام حسین(ع) گفت: توبه درس مهمی است که باید از این واقعه بیاموزیم؛ یکی از کمین گاههای شیطان هنگام توبه است تا به بهانه های مختلف انسان را از این کار بازدارد.
وی تصریح کرد: توبه از برخی گناهان مانند وقتی که کسی یک عمر مال مردم خوری کرده است یا پُستی را غصب کرده است شجاعت می خواهد.
وی یادآور شد: حرّ وعده مناصب مهمی را دریافت کرده بود اما او توبه کرد و نیزه را بر پشت و قتلگاه را بر زندگی راحت ترجیح داد؛ لذا ما درس توبه را از حرّ و درس پذیرش توبه را نیز از حسین(ع) می پذیریم.
انصاری با اشاره به اینکه علی(ع) بر ضرورت پذیرش عذر های موجه و حتی غیر موجه برادران دینی هنگام خطا و اشتباه گفت: آیا ما علوی هستیم؟ آیا دستگاههای ما علوی عمل می کنند؟ امیرالمومنین(ع) می گویند اگر برادر تو عذرخواهی کرد و حقی را از شما ضایع کرد عذر او را بپذیر و حتی اگر عذری نیاور خودت عذری بتراش و اگر کسی عذر او را نپذیرد خداوند او را نخواهد بخشید و رنگ بهشت را نخواهد دید؛ جامعه علوی باید عذر پذیر باشد و جامعه حسینی نباید محل کینه و نفرت باشد؛ فردی می گوید من فلان مطلب را نوشته ام یا در فلان جا نبوده یا فلان مطلب را ننوشته ام، فلان جوان می گوید فلان کار را نکرده ام اما پذیرفته نمی شود.
وی با بیان اینکه در اخبار حوادث روزنامه ها نمونه های زیادی از قتل هایی با دلایل جزئی و واهی وجود دارد، افزود: امام حسین(ع) نفرمود که حرّ با بستن راه، مرا به مهلکه کشاند بلکه وقتی حر در حال شهادت بود، همان کاری را با او کرد که با علی اکبر(ع) کرد و با آمدن بالای سر او به او فرمود که تو در این دنیا و آن دنیا آزاده هستی؛ همانگونه که مادرت تو را آزاده به دنیا آورد.
انصاری با اشاره به خطبه های متعدد امام حسین(ع) در روز عاشورا اظهار داشت: امام جامعه نمی تواند مردم را اغوا کند و فریب دهد و تفاوت حسین(ع) با یزید و امیرالمومنین(ع) با معاویه در همین جاست؛ علی(ع) پس از آنکه عده ای از مردم به قصد کشتن عثمان اطراف منزل او تجمع کردند، در دفاع از عثمان شمشیر کشیدند و حسنین(ع) را نیز به دفاع فرستادند؛ سپس وقتی مردم به سوی منزل ایشان آمدند، از پذیرش خلافت اکراه داشتند و گفتند اگر من وزیر و مشاور شما باشم بهتر است و به این مضمون فرمود که اگر می خواهید با من بیعت کنید باید برنامه ام را بگویم و اعلام کنم که علی اهل تبعیض، فامیل بازی و.. نیست بلکه اهل عدالت است تا در صورت موافقت بیعت کنید.
وی با اشاره به اتمام حجت اباعبدالله(ع) با یارانش در شب عاشورا، افزود: باید این درس سیدالشهداء(ع) را با معاویه های دوران مقایسه کنیم که با تطمیع و خرج کردن ها سعی می کنند عده و عُدّه جمع کنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به وضعیت امروز جهان اسلام گفت: امروز دشمن تلاش میکند چهره اسلام را خشن نشان دهد و رسانههای استکبار و صهیونیسم شب و روز با استفاده از خشکمغزی ها میکوشند خشونت و تفرقه را به جهان اسلام پمپاژ کنند. دستگاه تبلیغاتی استکبار به نام شیعه علیه جهان اهل سنت و به نام سنی علیه شیعه در حال تبلیغ است و به تعبیر مقام معظم رهبری شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی در این راستا عمل می کنند.
انصاری تأکید کرد: به هیچ وجه و با هیچ توجیهی ایجاد اختلاف میان صفوف مسلمانان، با مکتب اسلام سازگار نیست؛ خصوصا آنکه صهیونیستها در حاشیه امن نشسته اند و ناظر قصابی مسلمانان و جنگ آنها و توسعه نفرت و خشونت در کشورهای اسلامی هستند.
وی با اشاره به وضعیت کشور ما به عنوان مهد اهل بیت و مکتب سیدالشهدا(ع) تأکید کرد: نباید در مجالس سیدالشهدا(ع) اغراق گویی شود و به مقدسات دیگران توهین صورت گیرد و به نام رفاع از ولایت میان فرقه اسلامی اختلاف ایجاد شود زیرا دشمنان در کمین هستند و می خواهند میان اقشار مختلف مردم اختلاف ایجاد کنند.
انصاری یادآور شد: امام حسین(ع) تا آخرین لحظه نگران حال دشمنان خود بود و در روز عاشورا چند بار سخنرانی کرد تا جایی که حتی به ابن سعد پیغام داد و طی ملاقات با او نصیحتش کرد و با بیان وعده هایی که به او داده بودند سعی کرد بهانه را از او گرفته و نجاتش دهد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تلاش برای رفاه و سعادت جامعه اسلامی وظیفه دولت اسلامی است
وی با بیان اینکه این کشور از مردمی آگاه، باوقار و منسجم برخوردار است که به خوبی در عرصه های مختلف انجام وظیفه می کنند، یادآور شد: این مردم با آگاهی خودشان خدمتگزارانی را برمی گزینند و آنان نیز بدون منت هرچه دارند در طبق اخلاق گذاشته اند. خوشبختانه طی دو سال گذشته از عمر دولت تدبیر و امید و همت رئیس جمهور که شاگرد مکتب امام حسین و مکتب سیاسی امام است و با کمک همکارانشان به ویژه تیم مذاکرات هسته ای با فداکاری زیاد و حفظ عزت نفس و ایستادن بر منافع ملی و با رعایت خطوط قرمزی که خطوط عزت و شرف ملت ایران بود همه آبرو و توان خودشان را به میدان آوردند تا امروز خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران توانسته است حرف حق خود را در مقابل قدرت های دنیا به کرسی بنشاند.
وی ادامه داد: ثمره مذاکرات نفس گیر و مجادهدت های مذاکره کننده ما، در قالب برجام به تصویب نهایی نهادهای قانونی نظام رسید و مهر صحت آن توسط رهبر معظم انقلاب نهاده شد و کار دولت بی وقفه بیش از گذشته برای اجرای این سند افتخار ادامه پیدا خواهد کرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: امیدوارم همه کسانی که به هر دلیل بعضا کم لطفی و بی توجهی به این دستاورد بزرگ کردند از این پس این دستاورد همه ملت و کشور ایران را دستاوردی در جهت منافع ملی بدانند و دولت را کمک کنند تا موانع اجرا را بردارد و تحریم های تحمیل شده به مردم را بردارد.
انصاری با بیان اینکه دولت مصمم است به صورت جهادی اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب فرمودند را اجرا کنند، اظهار داشت: قوی ترین فرد کابینه و بزرگترین مسئول دولت بعد از رئیس جمهور معاون اول محترم ایشان دکتر جهانگیری موظف شده است به همراه تیمی از اعضای دولت زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از دستاورهای برجام، ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و جویندگان کار در کشور ایجاد رونق در کسب و کار مردم رفع گرانی و تورم در حد امکان جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و ایجاد نشاط، امید و رونق برای همه مردم ایران تلاش کنند. لذا از همه مردم ایران و سرمایه گذاران و فعالان سیاسی و جریانات و جناح ها درخواست می کنم این موقعیت ممتاز انقلاب را قدر بشناسید و این وحدت ملی و انسجام ملی را پاس بدارید، از هر امری که موجب تفرقه شود پرهیز کنید و انتخابات اسفند امسال را به حماسه سیاسی دیگری در انتخابات خبرگان و نمایندگان مجلس تبدیل کنیم.
وی با تأکید بر اینکه ادای دین به حسین(ع) تقویت انقلاب و نظام و پایدار کردن توان ملی و زندگی و معیشت و سعادت مادی و معنوی مردم است، گفت: همانطور که سیدالشهدا(ع)همه چیز خود را به میدان کربلا آورد ما هم باید همه چیزخود را به میدان آوریم. زمانه، زمانه منفعت طلبی شخصی نیست؛ زمانه زمانه ی پر کردن جیب شخصی نیست. خوشبختانه این دولت معبرهای فساد را بسته است و مصمم است با همه قدرت جلوی هر فسادی را در هر شکلی و در هر رده ای بگیرد که تا به حال گرفته است؛ البته تاوان این کار را می دهد و بی مهری ها بعضا ناشی از همین موضوع است؛ اما دولت با اقتباس از مکتب سیدالشهدا(ع) مصمم است راه سالم سازی نظام اداری و اقتصادی و کوتاه کردن دست چپاولگران بیت المال و کاسبان تحریم را طی کند و دست آنها را از جیب مردم و بیت المال مسلمین ببندد که در این راه همراهی مردم، مجلس محترم و قوه قضاییه می تواند دولت را کمک کند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور سخنان خود را با تقاضا از رسانه ملی برای کمک بیشتر به دولت، گفت: دولت نیازمند کمک تبلیغی و ترویجی است و رسانه ملی باید وظیفه تاریخی خود را به نحود احسن در حمایت از دولت و زمینه سازی اجرای برجام انجام دهد.
در این مراسم یادگار گرامی امام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی و دیگر اعضای بیت امام از جمله حجج اسلام سید علی خمینی، مرتضی اشراقی و مهندس علی اشراقی حضور داشتند.
همچنین دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، آیت الله شیخ حسن صانعی، آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی، حجج اسلام سید محمود دعایی و محمدعلی رحمانی و… در این مراسم حضور داشتند.
بخش نظردهی بسته شده است..