سمینار روشهای تامین مالی بینالمللی در یزد
سمینار روشهای تامین مالی بین المللی با حضور صاحب نظران، اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی در محل اتاق بازرگانی، صنایع و کشاو.رزی استان یزد برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوز هدف از برگزاری این سمینار آگاهی از نحوه تعامل با موسسات و بانک های بین المللی برای دریافت اعتبار و چگونگی چانه زنی برای هر چه بیشتر کردن حضور فاینانس کنندگان جهانی در طرحهای استانی و تامین منابع صادراتی در حوزه کالا و خدمات فنی و مهندسی اعلام شد.
"علی نمازی" مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد در این سمینار گفت: افزایش سرمایهگذاری پیش شرط قطعی توسعه اقتصادی است و شیوههایی که جوامع برای تامین طرحهای سرمایهگذاری ابداع یا انتخاب میکنند، نقش مهمی در تسهیل سرمایهگذاری و در نتیجه تسریع توسعه اقتصادی آن جوامع ایفاء میکند.
وی افزود: بدون تجهیز بنگاههای اقتصادی به منابع مالی کافی نمیتوان انتظار داشت که تولید ملی از توان کافی برای توسعه فعالیتهای خود برخوردار باشد.
نمازی اضافه کرد: بر اساس نتایج حاصل از آخرین گزارش پایش فضای کسب و کار در کشور، از نگاه فعالان اقتصادی در ایران معضل دسترسی به منابع مالی در صدر موانع فراروی کسب و کار و قبل از موانع دیگری از جمله عدم ثبات در سیاستهای دولت و تورم قرار گرفته است.
وی با بیان این که بسیاری از صنایع کوچک و متوسط در تامین سرمایه اولیه خود جهت خرید تجهیزات با مشکل تامین مالی مواجه هستند، گفت: به همین دلیل این گونه صنایع نمیتوانند کانون اصلی توسعه و فناوری باشند.
وی دسترسی به منابع مالی کافی، مدیریت صحیح منابع مالی و استفاده بهینه از آنها را پیش شرط اساسی موفقیت در کسب و کار دانست و گفت: تامین مالی به مجموعه فرایندههایی اطلاق میشود که جهت تامین منابع مالی و سرمایه مورد نیاز برای انجام فعالیتهای تجاری و سرمایهگذاری انجام میشود.
نائب رییس مرکز خدمات سرمایهگذاری استان یزد در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات صورت گرفته در بخش سرمایه گذاری در استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای فعالیت مرکز خدمات سرمایه گذاری تاکنون ۱۹ مجوز سرمایه گذاری خارجی از سازمان سرمایهگذاری ایران اخذ شده و تاکنون افزون بر ۳۰ میلیون دلار سرمایه خارجی وارد استان یزد شده است.
نمازی، حوزه فعالیت اغلب سرمایهگذاران خارجی را بخش صنعت و معدن به ویژه صنایع فولادی اعلام کرد و گفت: این سرمایهگذاری از کشورهای هند، ایتالیا، استرالیا و آلمان جذب شده است.
وی مرمت ساختمان مالیه برای استقرار مرکز خدمات سرمایهگذاری خارجی، بازدید از مرکز خدمات سرمایه گذاری استانهای موفق، بازدید از طرحهای سرمایهگذاری خارجی فعال استان، هماهنگی برای اخذ مجوز سه طرح سرمایهگذاری خارجی و تدوین فرصتهای سرمایهگذاری خارجی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه برشمرد.
مدیر کل اقتصاد و دارایی استان در پایان همچنین تدوین نقشه جامع سرمایهگذاری و نقشه جامع تامین مالی استان، بازاریابی بینالمللی برای جذب سرمایهگذاری و استفاده از سرمایهگذاری خارجی برای اجرای طرح انتقال آب به استان را از اولویتهای کاری مرکز خدمات سرمایهگذاری استان یزد برشمرد.
در این سمینار یک روزه که با همکاری اداره کل امور اقتصادی و دارایی و اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی استان یزد برگزار شد، در خصوص تامین مالی بینالمللی طرحها از طریق بانکهای توسعه و بانکهای تجاری و نحوه آمادگی برای جذب موثر سرمایهگذاری خارجی بحث و تبادل نظر شد.
بخش نظردهی بسته شده است..